Mervekvser00 Merhab öncelikle güzel anneler 🌼 kızım 2 aylık doğduğundn beri hiç sütüm yetmiyormus megersem bebeğim sürekli ağlıyordu hep gazı var sanıyordum ama megersem sütüm yetmiyormus çocuğum açlıktan agliyomus ettafimdakiler o kadar emmeye odaklanmıştı ki beni aç kalcagi düşüncesi gelmiyordu bile aklıma en son kilo vermeye başladı sürekli doktor mama takviyesi yap dedi lansinohun biberonunu alıp mama vermeye başladım bu sefer meme reddi başladı sonra sağıp veririm dedim sağıyorum ama 25 CC bile çıkmıyor o kadar az ki sütüm belki ilerde emer tekrardan göğsümu alır yeterki sütüm kesilmesin diyorum ama bu gidişle kesilcek bebeğim henüz 2 aylık o kadar sıkıldım ki etrafındakilrn mama mi veriyorsun neden emzirmiyosun laflara cevap vermekten açıklama yapmaktan gına geldi kim ister bebeğini mamayla beslemeyi emzirmemeyi. 😣
Kelebegimmmm Mervekvser00 kaç kilo doğdu? Birinci ve ay ve ikinci ay kilosu nedr? Ne zamn mamaya başladnz? Ne kadr mama veriyrsnz?
Zey44 Mervekvser00 canım benim kaç gündür sütüm çok az dün canım yer elması istemişti aldım yedim gece sütüm vardı mutlaka dene bide balık ve salata süt yapar yendiğinde göğsüm doluyordu
Dilos01 Mervekvser00 çocuğum 3 buçuk aylık doğdu doğalı kahvaltıda tahin pekmez yerim baya sut yapıyor su an hala yiyorum mesela sende bi dene istersen canım 🥰
Mervekvser00 Kelebegimmmm 3.450 Gr doğdu canım, 2.700 Gr a kadar düştü doktorumz da mamaya başlamamizi söyledi 1 aydan sonra mamaya başladık
SertapHilal Sen kimseyi takma kafana, boşuna kendini yorarsın. Düzenli beslen 3 ana öğün,3 ara öğün. Süt arttırıcı çaylar dene, ara öğünlerde hurma, badem, fındık ceviz gibi şeyler ye
Mervekvser00 SertapHilal süt arttırıcı Damla falan varmış eczaneden onu almayı düşünüyorum ama ise yaradığı da kesin değil yani 😣 şuan sadece rezene çayı içiyorum süt arttıran şeyler arasında
Kelebegimmmm Mervekvser00 önce memelersağıma alışması gerk. İki saate bir sağın. ( makineyle uğraşın eğer olmazsa elLe sağmaya çalışın)) İlk günlr en az 10 sağım yapın. Önce sütü artırın. Sonra biberonu bırakıp memeye döndürün. Face yada instagramdan temas derneğine ulaşıp ücretsz danışmanlık alın. Üzülüp ağlamayın çaresine bakın size tavsiyem
SertapHilal Mervekvser00 https://instagram.com/emzirme.danismanligi?igshid=1k7tkq9albbwf Dilruba hanım ücretsiz danışmanlık veriyor. Süt artırıcı çaylarından çoğu kişi memnunmuş bi bak istersen
Sevim_keles Mervekvser00 e bebekte süt artırıcı icecekleri var ondan alın işe yarıyor birde kuru dut ve incir kaynatın hoşaf gibi tüketin
347684 Mervekvser00 Mervekvser00 bir kase buğday haşlayıp üstüne bircay kaşığı kimyon koyup yedikten sonra o gün sagdigin sütun miktarına bir bak ,benim 40 CC falan artırdı,belki senin bunyenede iyi gelir.Dene bence evde olan malzemeler 😊deneyip deneyip bulmani tavsiye ederim herkesin bünyesi farklı çünkü 🌺
Mervekvser00 SertapHilal silikon uc takıp vermeye çalışsam acaba tutar mı , meme reddi yaşayan anneler slikon ucu kullanmak zorunda kalır yazmış bahsettiğiniz hemşire ☺️ içime bı umut doğdu 🤲
SertapHilal Mervekvser00 Tutar canım benimki de o şekilde tuttu. İlk 3 dk silikonla emzirmiştim sonra onu çıkarıp hemen kendi göğsümü veriyodum öyle böyle alıştı
Alvece Mervekvser00 merhaba, seni cok iyi anliyorum. Bebegim 2 ay 20 gunluk. 1.5 aylikken meme reddi başladı. Bütün yolu denedim ama yok donmedi. Şuanda mama+ sağarak anne sutu veriyorum. Süt artırıcı olarak kesinlikle bestlak damla öneririm. Onun dışında kimseyi dinleme mama zehir değil ya. Mama ile de besliyorum kilo alımı Gayet iyi. Sma optripo kullanıyorum. Bebeğini sen daha iyi tanırsin. Emmeyince gunlerce ağladim salak gibi. Oysa ben kendim bi gün bile anne sütü enmemisim:) 6 ay hem mama hem sagarak git. Bir de düzenli sağ ozellikle geceleri.
Mervekvser00 Alvece sağıyorum ama süt resmen çıkmıyor deliriyorum o zaman 😣 süt arttırıcı bı çay varmış bakalım şimdi gördüm ben de onu sipariş vericem artık denemediğim şey kalmadı ya
bsrbrn Mervekvser00 Öncelikle canını sıkma etraftan herkes birşey söyler söylemesi kolaydır çünkü. Bence bebeğin memeyi ememese bile ağzına ucunu yerleştirip tut, biraz aranır belki sıcaklığını alır memenin memeye sıcaklığını verir ve bu süt gelmesinde aşırı etkili birşey. Ağzına tut sık sık emmese bile. Böylelikle sütün gelirse o zaman emmeye başlar belki. Bir de bulgur pilavı bende aşırı etkili oluyor süt oluşumunda hem sağlıklı bir yemek tavsiye ederim. Umarım işe yarar. Olmazsa da canın saolsun mamayla büyütürsün dünyanın sonu değil şimdiki mamalar çok güzel pirinç lapası vermiyosun ya çocuğa canım😉 Öperim bebişi sağlıkla büyüt
Mervekvser00 bsrbrn çok teşekkürler o kadar haklısınız ki… Dediğiniz şeyi de denicem umarım akmaya başlar tekrar gogsumu 😣
Mervekvser00 SertapHilal çok teşekkürler şimdi sizin gönderdiğiniz sayfa da bı çay gördüm onu sipariş veriyorum Allah razı olsun sizden 🤲
Benanneyimanne Mervekvser00 bebegını o uyurken emzırmeyı dene en azından öylr emzırırsın bızım de meme reddı vardı memeyı bırakmasın sutum gıtmesın dıye uyutup oyle emzırdım coğaldı sonradan roka ve havucu tavsıye ederım fark edıyor sütün ama bır kere yemeyle degıl sureklı tüket bırde lacagtaco damla cok övuluyor bende onu dusunuyorum bır denemek alacak olursan eczaneden degıl e bebekten al eczanede 100 tl e bebekte 59 tl canm