BusraS Doktorumuz 3. Ayda menenjit aşısının ilk dozunu yaparız dedi sizler kaçıncı ayda yaptırdınız yazarsanız sevinirim🌸
EgeMeva tatlisert dikkatimi çekti de biz de ilk dozumuzu 13 ayda yaptırdık 2, ay sonra tekrar dedi kaç doz uyguluyor kaç ay araliklarla acaba. 😁
Goktug1308 BusraS doktorumuz Bexsero yu 5/7/20 yada 7/9/24 aylarda diger menenjit nimenrix aşısınıda 13.ayda yaptır dedi ben 7/9/24 yaptıracagım menenjit aşısı agır oluyormuş 5.ayda rotavirüsü yaptırmıştım o yüzden 7. Ayda başlayacagım
Goktug1308 BusraS birde saglık ocagı menenjit aşısı icin bize doktorunuza recete ettirin yoksa burda vurduramazsınız dedi
tatlisert EgeMeva şimdi şöyle yaptırdık biz 13 aylıkken bexsero 1nci doz 15 aylıkken bexsero 2nci doz 17 aylıkken nimenrix oldu son dozun ayını yanlış yazmışım 27 aylıkken bexseronun son dozunu olacak ve bitecek ☺️
Huysuzbebe Hazalperi Ben yurtdışındayım ama kuzenim de çocuğuna yaptırmıştı yanlış olmasın ama 800 mü 1000 TL arası bir rakam söylemişti sanki
Erva2344 BusraS perşembe günü ikisininde son dozlarını olucaz. 5-7 ve 13. Ay olarak ayarladı doktorumuz her defasında ikisi de vuruldu perşembe 13. Ayımızın ki yine nimenrix bexsero vurulucak ve biticek inşaallah