Behiye27 Grkmgrkm yasın suresini dinlet emın ol hem sakınleşır hem uykuya dalar işikları kapat etrafta sesızlık olsun yasın suresini dınlet
Dtbrc Grkmgrkm benimkide öyle gündüz uykudan gözünü açamıyor gece sabah5 e kadsr direniyor napcam bilmiyorum 1 ay 23 günlüğüz
Esraaaates Dtbrc kendiniz uyandırıcaksınız öglen uykusundan benımkı oglen yarım saat fazla uyusa gece uykusu iki saat ötelenıyor gec yatıyor
Balevlat26 Grkmgrkm niye bu bebekler gündüz saatlerce uyuyup gece oldumu hc gözlerini kapatmaz anlamyorum. Ölüyorum bende uykusuzluktan bebegm tam 2 aylık gece sabaha kadar ayaklarmda sallyorum ama uyumuyor cocugum 😁 gündüzde o uyurken uyuyamyrum is bitmyoki yemek çamaşr bulask temzlik derken aksam oluyo
Mom042 Grkmgrkm benimde 2 ay 20 gunluk yeminle gece bi kalkiyo etrafa bakiyo bende otuuyorum birbrimize bakiyoruz 😂😂bizim beyaz gurltusabah kadar calsiir bide bunu deneyin
Dtbrc Grkmgrkm desenize kandırılıyorum yine 40 ı çıksın rahatlarsın dediler olmadı 2 aylık olsun rahatlıcan dediler olmadı şimdi gözüm 4 aylık olmasında😂😂bakalım değişen birşey olucakmı
Mom042 Grkmgrkm yok bacim bizimkiler iflah olmaz ben ikinci oldgu icin birqz daha rajatim dusunuyorumda 3 bucuk seneir uyumuyorum insanliktam cikmis gibiyim tipim kaymis allah bize sabir versin 😂😂
Dtbrc Esraaaates asla uyanmıyorki eğer uykusu varsa😭ıslak pamuk la siliyorum,gıdıklıyorum,burnunu sıkıyorum hafifçe uyucağı zaman asla uyanmıyor🤦🏼♀️Duşa sokup uyandırdığım oldu acaba ötelenirmi diye sinirlenip sabaha kadar hiç uyumadı bu sefer de
Esraaaates Grkmgrkm bebeğinize gece gündüz ayrımını öğrettinizmi yani gündüz ısıklı ve seslı ortamda uyutup gece sessiz ortamda uyutmayı? Ayrıca banyo yaptırsanız daha rahat uyur sanki
fikolatte Sakin olun canım anneler. Bebeleriniz daha çok küçük(2-3 aylık diye yazanlara diyorum) gece gündüz farkını bilmiyolar. Onlara önce bunu öğretmelisiniz. Gündüz uyuduysa gece uyumayabilir gerekirse gündüz uyandırın geceler zor geçiyorsa
Esraaaates Grkmgrkm fikolatte ya aslında bakarsanız daha cok küçükler inşallaj zamanla düzene girer merak etmeyin