Denizinannesi52 Bugün ilk defa yoğurt mayalıcaktım tutmadı aynı sütü tekrar mayalayabilir miyim ve nasıl yaparım çökelek yapın demeyin süt bir litre değmez çünkü
sayrannannesi Denizinannesi52 bi arkadaşımın başına gelmişti sabaha kadar fırının içinde tutmuştu isi ayarı varmıydı hatırlamıyorum ama kaskatı olmuş diyodu
Pankek Denizinannesi52 Tavsiyem makine al. Ben makine ile yaptım hem yoğurt hem labne. Aynı anda.İkisi de güzel tuttu. Zahmetsiz. Parasının hakkını veriyor. Minik minik kavanozlarda oluyor çıkart direk yedir
minikbirbal Denizinannesi52 sonn4 defadır asla tutturamıyorum şu fırın şeysini denedim olmuyor 🤷♀️ Fırında Fansız 75 derece de 1 saat ısıttım daha sonra dolapta soğumaya bıraktım ama olmadı yine sulu kaldı.
Miniminti Denizinannesi52 bir kaba kaynar su koyun.mayaladiginiz yogurdu kabiyla birlikte kaynar suya oturtup uzerini örtülerle kapatın.bu ara hava cok soguk oldugu icin zorlaşıyor yogurt mayalamak
Denizinannesi52 Miniminti bunu deniycem teşekkür ederim ben sobanın arkasına koydum 2 saat bekledi öyle tutmadı düşünün artık 😂