Zuhal1414 2,5 aylığız ilk zamanlar emzik alıyordu sonra çok sık emzirmekten emzik vermeyi unutuyordum şimdi de 5-6 tane emzik denedik hiç birini almıyor Var mı ki çözüm?
bitanem123 Zuhal1414 çözüm varmı bilmiyorum ama benim bebişde ilk başta tutmuştu sonradan tükürmeye başladı 3 aylıkken falan şimdi 6 aylıgız bi heves gittim aldım tutar belki diye oyun oynuyo tutmuyo emziği 😂
sssonsuz Zuhal1414 benim kızım da tutmuyordu neler yaptım tutsun diye ama en son nuk kavucuk olanını tuttu onu deneyin isterseniz
serenay99 Zuhal1414 yaşadığınız şeyleri birebir bende yaşadım 4 aylıktı kızım o zaman denemediğim emzik kalmamıştı almıyordu sürekli emmek istiyor memede uyuyakalıyordu bir gece komşumda otururken muhabbet açıldı ayağında sallıyordu kızımı getir dedi emziğini bak nasıl alıyor göstereyim bende imkansız dedim tutmuyor getir getir neyse eve gittim getirdim ya bismillah ya tut gibi bişi dedi çocuk aldı😁 şuan 6 aylığız uyku vaktinde ve çok mızmızlandıgında ağzında onun dısında vermiyorum biraz uzun oldu kusura bakma 😁 yani demem o ki uzun lafın kısası keyiflerine göre 😁
serenay99 Zuhal1414 Philip avent bibs bebedor we baby nuk kaucuk hepsini denedim ama almadı dediğim gibi canı ne zaman emzik istedi o zaman aldı bence ara ara deneyin
Japonprenses Benim kızım 2.ayinda tutmaya başladı ilk zamanlar tutsun cok istedim sarılık olmuştu mor ışığa koydular serumla oynuyodu yüzünü gözünü ciziodu agliodu tutar da sakinlesir emzikle dedim ama olmadi sonradan tuttu avent kullaniyorz
Zsnbr Zuhal1414 Bnmki de 2 aylık verdim ağzına öyle bi cekiyordu ki emziği ağzından düştüğü an kıyamet kopuyordu memeyi bile almıyordu artk vermedim bende. Çat çat cekiyordh emziği şok oluyordum en iyisi almamasıymış
Zuhal1414 Zsnbr demek ki almayacak bizim ki çok fazla emmek istiyor o yüzden emzik kullanmak istemiştim
Frozen Zuhal1414 benim kizim 6 aylik. Emzik ilk gunden kabul etmedi. Bu eksikliğini hissetmiyoruz emzigin. Almamasi daha ıyiymis