bsrbrn Merhabalar, Meme ucumda minik süt kabarcıkları oluşuyor sürekli ve yaşayan bilir aşırı acı verici oluyor. Sıcak kompres falan yapıyorum ama işe yaramıyor bir önerisi olan var mı?
Havvabukre bsrbrn canım ben doktora gitmiştim antibiyotik vermişti ve öyle geçti yaşamayan acısını ağrısını bilmez valla
ArenCan bsrbrn iğne batırıyorlar sanki sürekli defalarca 😩 antibiyotik kullandım bende ama geçti mi dersen hayır tabi ki 🤦🏻♀️ 29 gün oldu hala çekiyorum
Sevdadoga bsrbrn ben tesadüf farketmiştim süt kabarcığını göğüsümün ucunda beyaz sert minik bir tıkanıklık olmuş ama göğsüm nasıl şii nasıl açıyor. O beyaz tıkanıklığı tırnağımla kaldırınca birden süt fışkırmaya başladı. Bende elimle sağdım öyle rahatladım. Tıbbi olarak bilemem ama görürseniz inciltmeden açmaya çalışabilirsiniz
bsrbrn Havvabukre Kadın doğum dr mu verdi ilacı hangi doktor bakar ki bilemedim? Evet çok acılı birşey ya 😔
bsrbrn Havvabukre Bir de meme ucun nasıl? Meme yapısından mı oluşuyor diye sorun sormak istedim. Benim iri meme ucum ondan oluşuyor olabilir.
bsrbrn ArenCan Benim 7 gün oldu doğum yapalı. 4 gündür varlar. Meme ucun nasıl yani acaba meme yapısıyla mı alakalıdır ki. Benim büyük bir meme ucum var ondan mı tıkanıyor acaba? Ne yaparsak yapalım tekrarlar yani öyleyse.
bsrbrn Sevdadoga Evet ben de öyle yapmayı düşündüm ama kanadı biraz uğraşınca daha derindeydi demek ki benimki. Ama tekrar deneyeyim öyle.