deryatoprak Özellikle 10 bucuk aylık bebegı olan annelere soruyorum gunde kac saat uyuyorsunuz anneler
Elifim_derinim deryatoprak kızım 8.5 aylık, sekiz dokuz saat arası uyuyoruz. Ama saat bası kalkıyor hiç sasmaz
Dilan3434 deryatoprak 13 aylık kızım bazen keyfi yerindeyse 12 saat kesintisiz uyuyoruz bazen de istemezse 1 saat bile uyuyamıyoruz keyfine kalmış 😂😂
gamzeoguz3 Kızım 16 aylık ve en fazla toplamda 8 saat uyuyabiliyorun 2 günde bir gündüz o uyurken uyuyorum mecbur yoksa hiç enerjik olmuyor ama her bebek aynı değil inşallah sizinki uykuyu seven bir çocuk olur 🙏🏻
Mom727373 17112020 off aynı dert bende de var 7 bile olsa razıyım ama bölündükten sonra zaten anlamı kalmıyor😔
Hatice5275 Oğlum 6 aylık 12 saat uyuyorum çocukla ara uyumalarımızda oluyor arada uyku hassas noktam :)
mavera deryatoprak 9 aylığız 5 veya 6 sat uyuyorum gece de saat başı kalkıyo çok uykusuzum gündüz uykusu yarım saat şeklinde iki kez ben gündüz uyuyamıyorum çok zorlanıyorum
BabyNaz 7 aylik bebegim. 4 aydan beri dogru duzgun gece uykusu uyumuyorum saat basi kalkiyor.genelde gunduzleri bebegim uyuyuncs uyuyorum
Araseymen deryatoprak doğduğundan beri oğluma ayak uydursam 11 saat uyurum ama kendime vakit ayırmak için geç yatıyorum 8 saat uyuyorum
Gamzey26 deryatoprak kizim 18 aya giriyor dis muhabbeti yoksa 9 9.5 saat sabit uyur gece gündüz 2 2.5 saat uyur ben is yaparim genelde
angelicsmile deryatoprak 3-4 belki daha az. Dün gece 5 den beri uyanığım mesela 13 aylık oğlum bu arada.
17112020 Mom727373 gececek canim bnm 3..cocuk bunu bildigim icin sabrediyrm gunler cabuk geçiyor sonra ozluyorsun minikligini
Busraa6842 Ben toplasan 4-5 saat yoktur 15 aylik fakat gece cokk sık uyaniyor sabahlarida 6 da kalkiyor enn gec 7 buçuk.