Elaseda 4 aylık kızıma kan ilacı başladık doktorumu microfer damla önerdi fakat üzerinde 4-10 yaş çocuklar için uygun yazıyor kullanıp kullanmamakta larasız kaldım başka bu ilaçtan kullanan varmı anneler acil yardım
HazelSeren Elaseda biz o aylarda sağlık ocagı damlasını kullanmıstık ama etkı etmedı çocuğa degerlerı azmıs onların galıba sımdı newvit kullanıyoruz balık yagı ve d vıtamınıde kullanıyoruz etkısı var cocugunuz daha küçük bır kac doktora danısın bence derım
Altntaskadrye 4 aylığız Kullanıyoruz neresinde yazıyor ? Kullanımı 4-10uaş çocuklara 1ml verilir diyor o yazı mı ?
Elaseda Altntaskadrye kutunun yan kısmında yazıyor bu arada kullanmaya başladıktan sonra kabızlık gaz gibi sıkıntılar yaşadınız mı hiç günde kaç damla kullanıyorsunuz
cilemm_karasu O bizim kullandığımız fermix damlada da yazıyor. Eczaneye sordum hepsinde var bebekler de doktorunuzun söyledigi damla sayısına göre kullanıyorsunuz demişti . Merak etmeyin sıkıntılı bir durum yok.
Ruzgarbartu Sağlık ocağından vegafaron kan damlasi verdiler bizede ama kullanıp kullanma.akta kararsizim sizler hangi damlayı kullanıyorsunuz