Mucizebebegim Bugün misafirlikte üzerime menemen döktüm o an işlem uygulayamadim eve gelince makinede yıkadım birazda çamaşır suyu döktüm ama oksijenli olanından fayda etmedi dahada yeni almıştım ne yapabilirim başka ?
Bittersever Mucizebebegim leke olan yeri gezelce ıslatın üzerine tuzu serpin limonla övün yarında ilk ilk ıslakken güneş gören biryere serin bizzat denedim
Hotic Mucizebebegim kosla leke cıkarıcı iyi oluyor onunla cıkmazsa ve bembeyaz bi tunikse çamaşır suyunu direkt uygulayın o bölgeye mutlaka cıkar. Ben oğlumun beyaz zıbınlarından ne lekeler cıkardım öyle 😄
Mucizebebegim aybars97 Kosla hali için olanı var bende onu bile denedim çıkarmadı normalde halıyı çok iyi cikariyor
elf0 Mucizebebegim her markayı denedim hepsi de aynı zaten tek önemli nokta lekeyi bekletmemek lekelenir lekelenmez leke çıkarıcıyı lekeye sıkıyorum sepete atıyorum sonra yıkicağım zaman da bidaha sıkıyorum yoksa beklediği için çıkmıyo leke hergün de makşna çalışmıyo tabi ama bu şekilde yapınca çıkıyo
aybars97 Mucizebebegim halı için ayrı kıyafetler için ayrı. Ben kosla sıvı leke çıkarıcı kullanıyorum
Denizpoyrazz Mucizebebegim asperox güzel çıkarıyor canim. Beyaz diyorsun normal camasir suyuna çıkartır. Bide annem beyaz kalıp sabunlar çıkarıyor her lekeyi
Denizpoyrazz Mucizebebegim sen yinede pekte karıştırma o kadar kimyasalı ☺ beyanlarda en garanti domestos.
Mucizebebegim Denizpoyrazz valla bir su hazirladim ki içinde bekletiyorum şu an bulaşıkmakiinesi parlatıcısından tut sabun Kosla herşey sonucu merak ediyorum 😁