glam Siyah lateks yamuna m beden korsemi satıyorum. Çok çok az kullanıldı, kılıfı duruyor. En fazla 7 kere kullanmışımdır. Büyük geldiği için satmak istiyorum. Adana içi elden teslim edebilirim. Fotoğraf isteyen arkadaşlar instagram adresini yazsın dm atabilirim.
Melikeyigitemre glam bu korselerin basen inceltileride varmı acaba ? Kızlar benim yediklerim göbegime degilde basene gidiyor galiba gobeyim hic yok ne yapacam bilmiyorum 😕
Altinbasr DefneRana3881 Adasmom hiç kullanılmamış sadece denenmiş m beden siyah askılı korsemi satiyorum 180 tl eşim italyadan almıştı
glam DefneRana3881 hayır askısız, çıplak tene hiç giymedim ve çok az giydim. Hala kendi yeni korse kokusu var
Melikeyigitemre Sedefinpamugu ne kadara aldın birde yürüyüş yapinca daha cok işe yariyormuş dogrumu canım 😊?
Karenimmm Sedefinpamugu tayt sadece giyince mi incelik sağlıyor yoksa sürekli kullanımda toparlıyor mu
Sedefinpamugu Melikeyigitemre 169 aldım canım yürüyüş yapamıyorum bebeğim olduğu için çok çıkamıyorum evde spor yapıyorum felaket terletiyor birde benim basenlerimde şekilleri yok etti baya bir ay oldu hoc dikkat etmedim diyebilirim 3 kilo vermişim yememe falanda dikkat ettim ama