Duygucukk Kızlar merhaba. 4 aylık bebeğim dönmüyor. Yatırıyorum yere kendim döndürmeye çalışıyorm ama kendisi dönmüyor. Erken mi sizce
Okuna Duygucukk yürüsün istersen bu kadar kendini sabitleme o zamanı gelince döner yürür koşar. Yeter artık dönme başım döndü dersin
Ahimess Duygucukk her bebeğin gelişimi farklıdır örneğin benim kızım 4. Ayına girdiği gün döndü . Ama benden 1 hafta önce doğum yapan arkadaşımın dönmemişti. Merak etmeyin belki yarın da dönebilir. Belki hiç dönmez. Gelişimde sorun yoksa sıkıntı dert etmeyin.
Duygucukk Okuna 😂😂 hele bi dönsün yürümesini de isterim tabi😂 güldürdün beni. Ya bazı bebekler dönüyor ya ondan sordum
Ezgi3454 Duygucukk benimde 4 aylık dönmüyor canım her bebek aynı olacak diye bir şey yok bırak onuda geç yapıversin. Sen desteklemeye devam et dönebildiğini öğrenecektir yavaş yavaş
dln97 Duygucukk normal olan bu zaten canım ne bekliyorsun 4 aylık bebekten. 😂😂 6-7 aylık bebeklerin bile çoğu dönmüyor
Nurersel 8.ayında döndü kızım kafayı yiyordum herkesler dönüyor diye 10. Ayında yürüdü onun kadarlar daha emeklemezken.. yani kıyaslama yapmamız sadece bizi üzüyor her bebeğin kendi gelişim zamanı farklı🌸