nurumskaya Bugün 2. Ay aşısı yapıldı 11 gibi sabahtan ateşi yoktu az önce 37.8 e çıktı calpol içirdim kustu sonra tekrar içirdim yine kustu sizce faydası olur mu
Gok_53 nurumskaya üstte kalsın bilgim yok ama bunu 112 yi arayıp sorsanız daha net sağlam bilgi alırsınız ☺️ Kendileri ilgilenir sizinle .
nurumskaya Gok_53 çok teşekkür ederim çokta telaş yapmak da istemiyorum aslında acil e falan gitmek istemiyorum ama şu pandemi döneminde korkuyorum
nurumskaya Gok_53 çok teşekkür ederim çokta telaş yapmak da istemiyorum aslında acil e falan gitmek istemiyorum ama şu pandemi döneminde korkuyorum
Gok_53 nurumskaya yok canım acillik bir durum yok 38 dereceye kadar çok normal zaten vücudu ateşi görsün ilk 24 saat kontrol edin 24 saatten sonra bekletmeyin bize hemşire öyle demişti .
Efem06 Tekrar içirme canım ne kadar emildi bilmiyoruz ama takipte ol ateşi olursa 4 saat sonra içirebilirsin 38 in üstünde müdahale gerekli telaş yapma
nurumskaya Efem06 çok sağolun çok teşekkür ederim şuanlık düşüyo inşallah çıkmaz tekrardan çıkma ihtimali var mı