Omerr_0701 Kızlar 1 yaş boy kilo nasıl kontrole gdwmwdim evde kendi imkanlarımla kilosuna boyuna bakdm
TgbasultAn Omerr_0701 ben yeni gittim 13 aylığız. En yüksek 12 en düşük 8 veya 9 kilo dedi kg icin . Boy dada en yuksek 80 cm en düşük 68 di sanırım. Ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor onuda göz önünde bulundurun
demirboy Omerr_0701 1 yaş bebek ortalama boy 76.9 cm kilo 10.16 gram. Altı veya üstü de olabilir tabi
hankardeslerr Omerr_0701 Anladım canım ben bazen ilk kendimi tartıyorum sonra bebeğimi kucağıma alıp öyle tartılıyorum
Omerr_0701 TgbasultAn evde ölçtük eşimle 72 cm ama oğlumu zapt etmek ayrı tabi :) kilosu 10.300 çıkdı
Birponciginanasi Geçen olcukturduk bizde bir yaş 14 günlük boy 74cm Kilo 12.600gram kilosu orda fazla demediler de şimdi burda içime bir kurt düştü? Bir yaş için yaklaşık 13kilo olmak risklimdir?
demirboy Birponciginanasi ne yediriyorsunuz benimki kolay almıyor 🙄 beslenme düzeniniz nasıl şu aralar çok iştahsız
Gudu_m Birponciginanasi hareketli mi hareketsiz ise normal bence benim ki aşırı hareketli 1 dk durma kilosu 10 küsur orta seviye dedi doktor o da çok hareketli diye normal dedi 😁😆
Dadam Birponciginanasi benim oğlum da o kilolarda ama boyu 80 cmin üzerinde sanırım tam ölçmedim aşıya gidince belli olur.
demirboy Beramm ne yediriyorsunuz benimki kolay almıyor 🙄 beslenme düzeniniz nasıl şu aralar çok iştahsız
demirboy Pozitif-Anne87 ne yediriyorsunuz benimki kolay almıyor 🙄 beslenme düzeniniz nasıl şu aralar çok iştahsız
Beramm demirboy canım kendi yapılı bir cocuk anne sütü doğdu doğalı. Ev için ne pişirirsem onu yediriorum özel çorba felan yapmıorum.
Birponciginanasi demirboy Günde bir yumurta meyve püresi muz kemik sulu sebze çorbası ve devam maması bunları hergun fazlaca yiyor . Özellikle muz çok kilo aldırır Hafta da bir sebzeli unlu çorba yaparım o da çok kilo aldırıyor