TgbasultAn cilemm_karasu hesap gizliymiş takip et sonra attıgım linki ac tekrar https://instagram.com/kadimhemsire?igshid=16xphbznjbiym
cilemm_karasu TgbasultAn herhangi bir kür falan mı yapmış nedir tam olarak. Kızım 8 aylık öyle herşeyi de veremem ki 😔
Diilaraa04 cilemm_karasu ya şu an hala var ilacımız bitti bakalım tekrar idrar kültürü yapıcaz geçmiş mi diye ama huzursuzluğu devam ediyor bence pek geçmedi gibi
cilemm_karasu zehranur01 aniden ateşlendi ateşi 40 ı geçti ve düşmeyen bir ateşti ne yaptıysam sabaha kadar düşüremedim. Doktoruna gittik kan ve idrar tahlili istedi orda belli oldu . Eğer olduğunu düşünüyorsaniz mutlaka götürün hiç ihmale gelmez..
zehranur01 cilemm_karasu cok geçmiş olsun. Vajinada sumuksu akinti var ayni sey mi diye sormak istedim iltihap kalmasından korkuyorum
cilemm_karasu zehranur01 küçük mü bebeğiniz .2 ,3 aylıkken falan normal oluyor kız çocukların da . Ama kesinlikle çok dikkat edin bezini sık değiştirin, poposunu önden arkaya şeklinde temizleyin sık yıkayın… Çok hassas özellikle kız bebekler bu konuda 😔😔
Hohomoromu cilemm_karasu çok geçmiş olsun 🙏🤲 enfeksiyon bobrektede olmasn böbreklere bakıldı mi bebegnz kaç aylık bol.su verin atmaya calissn
Ozgeknc Merhaba geçmiş olsun enfeksiyon geçti mi acaba ? Şu an benim kızımda aynı durumda doktorumuz çocuk nefrolojiye yönlendirdi ama korkuyorum 🥺