Kalben_1 Merhaba benm 2.5 aylık bir kızım var Karnı tok olsa da sürekli eli ağzında elini emiyor acaba dişleri mi çıkıyor bu aylarda dişleri çıkar mı böyle birşey yaşayan var mı acaba
CigdeminMevasi Kalben_1 ellerni keşfettkleri için oluyor bnm kızımda o aylarda başladı şuan 6 ayı geçti uykusu geldiğinde parmak emer doktorumz emzik almadğı için kndini öyle ifade edip uyuttuğnu bi alışknlk olarak kamayacağını söyledi umarm öyle olur
ilkgozagrimmm Kalben_1 Benim oğlum da aynı. Ellerini tanımaya başladıkları için yapıyorlarmış. Açlıktan ya da dişten değil yani.
Mom299 Kalben_1 6 aylık kızım şuanda ellerini emiyor huymu edindi ne dir 10 parmanı birden sokuyor 🤣🤣
Asel8 Kalben_1 3 buçuk aylık olduk bizde de var hatta bazen o kadar hırslı götürüyorki elini ağzına şaşıyorum
SerpilG CigdeminMevasi benim kızımda emzik yerine alışkanlık parmak emiyordu çok zor bıraktırdım umarım sizinki devam etmez yol yakınken unutturmanızı tavsiye ederim ben çok çektim başka anne çeksin istemediğim için yazdım. Şuan parmak emmiyor ama burnunun altında dudağının üstüne dokunarak uyuyor. Takıntılı benim kızım sanırım. 2 yaşına girecek yakında
Oznr11 Kalben_1 benim kizimda ayni canim ellerini tanimaya basladigi icin hatta hatam tutamiyo hırslarını sinirleniyo elinden gelse 10 parmagida alcak agzina
Betulkrbr Gayet normal canm benm oğlum 9 aylık o aylarda sürekli eli agzindaydi hatta ne bulursa ağzına goturuyordu zamanla geçiyor
Prensesannesii1 SerpilG nasil birakti parmak emmeyi benim kizim da 5 aylik surekli emiyor cok üzülüyorum
SerpilG Prensesannesii1 daha küçük sizin bebeğiniz dikkatini dağıtın elini çıkartın. Benim 1 yaşını geçmişti. Hiç önerilmiyor ama ben bantladım tavsiye etmiyorum tehlikeli çünkü. Benim kızımın yaşı büyüktü ve bantlayınca ağzına sokmuyordu oyüzden boğulma riski yoktu.