betulus Hanımlar merhaba, aktardan rezene ve anason aldım fakat nasıl içmem gerektiği konusunda çok bilgi sahibi değilim. İkisini karıştırıp demleyeceğim ama ne kadar suya ne kadar çay koymalıyım? Bilenler mutlaka vardır diye düşünüyorum
Elifumay betulus aynı anda karıştırıp içebilirsiniz yarım çay kaşıpı birinden yarım çay kaşığı birinden Bi bardak kaynamış suya ikisinden bir çay kaşığı olacak şekilde koy bardağın ağzını kapat demlensin ister ılık iç ister soğuk istersen daha sıcak canın nasıl isterse ben süt olsun diye içmiştim etkisi de oldu ama belli Bi dönem.. Ayrı içmek istersende yine bir çay kaşığı kadar koy iç fazla koyup demleyince acı oluyor tadı hemde fazlası zarar 🙃
birminikdev betulus 1 su bardağı için 1er tatlı kaşığı koyabilirsin. Ağrın oldugu zaman anasonu 1 yemek kaşığına çıkarabilirsin. Kaynatma ama. Kaynar suya atıp 10 15 saniye beklet altını kapat demlenmeye bırak. Şifa olsun ✨
betulus Elifumay ben de bebeğimin gaz sıkıntısı için içeceğim, teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yapacağım☺️
Elifumay betulus Allah yardımcın olsun ama şu d bir gerçek ne yaparsak yapalım o gaz illaki az ya da çok oluyor ya bebeğin durumuna göre eğer kıvranması çoksa benim ilk kızımda vardı resmen büyük insan gibi bağırsaklarından sses geliyordu sıcak su torbası koydum Bi arkadaşım demişti emzirirken uyurken ayağının altına koyuyordum baya baya rahatlatmıştı bizi