_tospikannesi Arasefeninannesi 3.aydan sonra net görmeye baslıyor canım şuan net göremiyor siyah beyaz 🤗
Deryamoom Arasefeninannesi biz de 35.haftada doğduk merak etme göz teması için erken gülümsemeler de yakındır başlar
Medusafer Arasefeninannesi benim kizim 2 aylıkken gülümsemeye basladi bende sizin gibiydim her doktora ne zaman güler niye gülmüyor diyordum hepsi de kızıyordu her çocuk başkadır bekle biraz güler diye merak etmeyin sizin bebeğiniz de en kısa zamanda güler
Minikkediiiy Arasefeninannesi Allah aşkına şuan gülse bile istemsiz yapıyor bilinçli değil daha minicik bebek nasıl gülsün
Arasefeninannesi İnternette 1 aylık bebekler bakıp gülümser yazıyor bende tedirgin oldum doğru aslında pekte bişey beklememek lazım
CigdeminMevasi Arasefeninannesi çok çok erken sizi anlayıp size tepki vermesi3.-4. Ayı buluyor sizn bebeğinz şuan gülümsese bile melekler güldürüyor derler 🤗
KumsalRoza Arasefeninannesi caninizi sıkacak bir durum yoktur diye düşünüyorum simdilik. Ben kizima hamileyken gülmek öğrenilen bir şeydir diye okumuştum bebek gelişimkitaplarında..ve hep uyguladım. sık sık gülün ve konuşun 😊