gamzervaybulut Kızlar iki aylık bebeğim var iki günde bir ateşi 37 felan oluyor sizce hastalandımı napmam lazım 😣
Zzzz gamzervaybulut çok yüksek ateş değil 37 sanırım benimde kızım 2 aylık olmak üzere onunla öyle çıkıyor ama hasta değil
Minik_SerCem gamzervaybulut 37 derece çok yüksek değil aslında evin sıcaklığı ve bebeği nasıl giydirdiğinizde önemli çok sıcak oldumuda bebekler rahat uyuyamaz sürekli uyanır bunlara dikkat edin
Sznnn gamzervaybulut bebekler için 37 normal diye biliyorum ben. Neresinden ölçüyorsunuz o da önemli.
Zzzz gamzervaybulut bence alından yüksek çıkıyor gibi bide çok yakın tutmayın ateş ölçeri ve temassız ölçer muhtemelen onlarda oda ısısı ile karışabiliyormuş ateş. oda sıcaksa başka odada ölçün birde
gamzervaybulut Zzzz ya pekii önerebileceginiz bi Ateş ölçer varmı ilk bebeğim ve sıfır tecrübe insan tedirgin oluyor🤷♀️
Zzzz gamzervaybulut bende temassız kullanıyorum ama koltuk altından ölçen yada kulaktan ölçen alabilirsiniz yada dediğim gibi çok sıcak olmayan odada çok yakınlaştırmadan ölçün bende korkuyordum yüksek çıkıyo diye ama ölçerle alakalı sanırım