Aezgi İcmeyene oturun şuraya sabaha kadar anlatın isterseniz. Asla şaşmaz bildigini söyler durur. Ben normal doğum yaptım, bilirsiniz sezeryan gibi çıkıp yuruyemiyorsun ya da beni öyle yaptılar bilmiyorum. Çok bunaldim bahçeye ineyim dedim. Sırf ortamın sıcaklığından bir nebze nefes alayım diye. Temmuz ayı. İzin vermediler. Doğumdan servise çıktığımda anneme anne nolur sigara içeyim diye yalvarmistim. Ebelere de. Akla bak. Zihniyete bak. Daha doğum yapalı 3 saat olmuş. Ama eve gelene kadar içmedim. Hep sakız çiğneyerek unutmaya çalıştım. Eve geldim 10 gün yine içmedim. Eşim, ailesi, bebek benim annem derken hop herkesin karşısında yaktım. Günde 1 ile sinirlandirdim kendimi. O 1 taneyi bile ictigimde elimi yüzümü dişimi fircalayip bebeğimi öyle emzirdim. Elime kolonya sürüyordum yine akla bak sanki kolonya alkollü değil. Sanki kullandığım sabun kimyasal değil. Yine akla bak ki sanki tenimden nüfuz etmeyecek. Demem o ki; en azından sınır koy kendine. Ve üzerini değiştir en azından. Siniyor illa ki. Geçecek bunlar. Kimse senin ne yaptığını, bebeğine senden başka kimsenin iyi düşünüp iyi bakamayacagini kendine söyle.