Damlaalmirammm Merhaba daha 15 gunluguz ve 2 3 gündür kızım uyumuyor aşırı gazi oluyor dikkat ediyorum yediklerime hrr seye ama fayda etmedi ... öneriniz var mi ?
cito83 Damlaalmirammm ben kimyon kaynatıp bir iki çay kaşığı vermiştim gazını çıkartabilmişti içince deneyin isterseniz bir fincan suyla çay kaşığının yarısı kadar kimyon kaynayınca hemen kapatım süzüyorsunuz tülle taneler boğazında kalmasın
cerenduran Damlaalmirammm youtube da Ayşe Öner'in gaz masajı var kolayca gazlarınu çıkarıyorlar kaka yapmalarına da yardım ediyor
Taha Damlaalmirammm kesinlikle anne sutunden baska biswy vermeyin kimyon rezene filan doktorum ozellikle uyardi. Ama siz kendiniz kimyon icin ve maden suyu cok iyi gsliyo
Zhrnl Damlaalmirammm emzirirken dikkat edin hava yutmasın, masajı düzenli hale getirin ayaklarının altına sıcak su torbası yada sıcak havlu koyun. Rezene ve kimyonu siz tüketin bebeğinize sütünüz haricinde hiç bişe vermeyin.
Damlaalmirammm cito83 cok teşekkürler kendim icmem daha yararli olacak galiba agir gelir diye düşünüyorum bebege🙄😘
Damlaalmirammm Taha aynen bencede ama dun gece azicik rezene icirdim iki uc damla yarim saatte uyudu hala da rahatiz sukur 🤗
kubrasyalt Damlaalmirammm canım ilk zamanlar ben de aşırı dikkat ettim yediklerime hatta öyle ki sütüm azaldı iyi beslenemediğim için ama doktorum sen yemesen de gazı oluyor yemeni kesme dedi şimdi yiyorum değişen bişey yok sen de yemenden vazgeçme sütünü etkilemesin 🙏
Taha Damlaalmirammm bebeklere anne sutu disinda bisey verilmez yazik etmeyin cocuga birakin rezeneyi normal su bile verilmiyor