Buse99810 Merhaba arkadaşlar Calpol şurubu 6 aydan küçük çocuklara verilmiyor Muş Ben bugün Eczaneden aldım benim bebeğin 2 aylık aşı olduğu için bir çay kaşığı verdim bir sakıncası olur mu
Oznur123 Buse99810 benim bebegim yemidogan sünneti oldu ve doktor calpol vermişti o zamandan beri kullanıyorum
Gmzdgs Buse99810 bişey olmaz ilk aşıda bile saglık ocagı söyledi bana calpol al ateşi çıkarsa ver diye canm sonuçta onlar biliyor verilip verilmiceni
Eslem-Ecem10 Buse99810 oglemis mi 1ay 3 gunluguz aşımız oldu doktor yazdı bir cay kaşığı verdim ya calpol mor kutulu
Ssena123 Buse99810 bir çay kaşığı verin bize doktor önerdi verilmiyor demeleri saçma hiç bişey olmaz 🤗
Timurunannesi Buse99810 size bunu kim söylediyse yanlış bilgilendirme yapmış. Bebeğime 3 aylıkken vermişti doktor. Asi dan sonra ateş çıktığı takdirde kendi kaşığıyla yarim kaşık verebileceğimi söylemişti ve verdim .
Begonvillll Buse99810 benim doktorda verme onun yerine fitil at demişti. Ben bir kere verdim ama Bi sıkıntı olmadı. Bebeğim 4 aylıktı o zaman