Gzmkrm Kizlarcim merhaba bebeğim 4,5 aylık istisnasız her gün 6-7 kez kaka yapan bebeğim 4 gündür damla yapmadı ve sadece anne sütü aliyo normal mi? Daha önce hiç böyle olmaması beni düşündürdü
Nesli1616 Gzmkrm bizimkide 9 aylık şimdiye kadar hep yaptı günde 4 5 kere merdeyse 3 gündür tık yok bizdede bugun doktordaydım normal bişey yapman gerekmez biraz daha bekleriz yapmazsa şurup veririz dedi
Alyamnur Gzmkrm aynısını bende yaşıyorum canım demekki tek ben değilmişim ilk buna çok sevindim 10 gündür yapmıyordu kakasını doktorumuzun tavsiyesi ile NBL probiyotik damla aldım eczaneden dün ve ondan önceki gün yaptı Allah’a şükür cıvık bi şekilde sizin kakasını yaptığında nasıl yapıyordu bu önemliymiş yaptığında cıvık yapıyorsa kabız değil katı yapıyorsa kabızlık oluyomuş kendi doktoru söyledi bana sizde doktor tavsiyesi ile alıp verebilirsiniz çok işe yarıyo
Aet Gzmkrm bebeğim 3 aylık ilk ay her gün iki üç kez yapıyordu ikinci aydan sonra birden iki üç günde bir yapmaya başladı bazen dört güne çıkıyor sadece anne sütü alıyor üçüncü ay kontrolünde doktora sordum normal dedi bağırsakları düzene giriyordur artık dedi ama bilmiyorum ben de bazen tedirgin oluyorum ilk oğlum her gün yapardı . Anne sütü alan bebeklerde on güne kadar normalmiş
Gzmkrm Alyamnur valla daha hiç başımıza böyle bişi gelmedi bu kadar süreden sonra nasıl yapar kakasını çok merak ediyorum bende ama önceden gayet normaldi anne sütü alan bebek kakasiydi
Alyamnur Gzmkrm benimde şu ana kadar hiç başıma böyle biri gelmedi sadece anne sütü aldığı için artık bagırsakları düzene giriyormuş o yüzden oluyomuş biraz olsun içim rahatladı sizin bebişte 4 gündür böyle rahatsızlanma huysuzlanma gibi durumu yoksa endişelenmeyin içinizi ferah tutun 10 güne kadar bekleyin sonrasında doktora danışabilirsiniz şöylede düşünebilriz artık büyüyorlar minikler ☺️
Gzmkrm Alyamnur teşekkür ederim canım paylasimlarib için evet büyüyokar gerçekten de biz inanamasakta:)