Blackcloud Kızlar kızım 1 yaşında vajinasının kapandığını gördüm, başına gelen var mı, korkmalı mıyım? Bu arada doktora götüreceğim başına gelen var mı bilgi almak istedim.
AnayimBenAnaaa Blackcloud geçmiş olsun bugün bizim de iki ay kontrolümüz vardı hafif yapışıklık başlamış dedi doktorumuz. Her altını değiştirdiğinizde parmaklarınızla iki yana tutup hafif ayırırsanız ilerlemez dedi. Fazla zorlamadan tabi amaç sadece hava almasını sağlamak. Sizinki hakkında bilgim yok ama başka okuyan olur da faydası dokunur diye yazmak istedim.
AnayimBenAnaaa Blackcloud bu arada tamamen kapanabilir dikkat edin tamamen kapanırsa cerrahi müdahale gerekir dedi şimdi aklıma geldi. İnşallah böyle birşeye gerek yoktur. Doktorunuzun ne dediğini bana da iletirseniz sevinirim🌸
Eylulum1 Blackcloud bizimde vardı 8 aylıkken dr açtı genel cerrahdan randevu alıp gösterin krem yada dr açmasını önericeklerdir
Melekderen Blackcloud Merhaba beni kızım 24 aylık bizde de aynı durum olmuştu 6-7 ayda bir çocuk cerrahisinden randevu alıyoruz 10 sn bir işlemle açıyor bi acı falan olmuyor.Hemşire bize eve gidince küvete ılık su doldur içine oturt ilk idrarını ılık suya yapsın canı yanmasın demişti bu yaz ayında gerçekleşmişti kış günü bunu yapmayın 15 dk kadar bekleseler hasta olurlar. Üzülmeyin çözümlü bir durum🌸
Melekderen Blackcloud işlemden sonra kullanılması için Fucarin Merhem alın diyorlar bizde kullandık 🌸
Mihtesemanne Blackcloud merhaba bebeğim 2 aylıkken bende farketmiştim doktorumuz korkmamam gerektiğini söyledi genelde çoğu kız bebekte oluyormuş. Bir krem vermişti masaj yaparak uyguladım şu an 20 aylık olmak üzere çok şükür tekrar olmadi
Mihtesemanne Blackcloud önce 1 ay dedi doktorumuz sonra açılma olmayınca 1 ay daha kullandık sonra açıldı. Kremle açılma olmasaydı operasyon olurdu ama çok basit birşey dedi doktorumuz bende çok araştırdım o dönemde korkulacak bi set değil çok şükür
Blackcloud Prensescik Canım çok afedersin vajinanın açık olan kısmı perdeli gibi duruyor zaten anlamamak mümkün değil.