Aysegul_goktug Mu-Mi ben tek göğsümü veriyorum sen iki göğsünü ver süt yapan gıdalar ye faydası çok var
123a Aysegul_goktug şey benimde sütum var sıkıyorum fışkırıyor tek memede doyuyor geçen ay gayet güzel kilo almışı. 5.200 den 6 .300 olmuştu ebe gayet güzel dedi bir göğüsunuzu nekadar verip sonra diğerine geçmeliyiz acaba
123a Benim kızımda 3 buçuk aylık emiyor doyuyor ama cisli bez sayımız 3 oda çok az az doluyor kakasıda hergun yapıyor yarın doktora gidecez bakalım ama doymazsa ağlar ama ağlamıyor emiyor uyuyor ama çiş sayımız az
cizgigozlum Mu-Mi 24 saatte toplam 1 margarin kadar ağırlığı oluyorsa doyuyor demekmiş nasıl peki toplam ağırlık ? 2 ay 7 günlükken 5800 gramdı şimdi 3.ayımıza 5 gün var mevcut kiloyu bilmiyorum
Aysegul_goktug 123a benim bebeğim doyarsa eğer kendi bırakıyo göğsümü ben al desemde ağzını bile acmiyo bu şekilde anlarsın doyup doğmadığını
Mu-Mi 123a emme süresi hızlı oluyo en aktif gece uyurken emiyo kilo konusunda hiç almamış gibi duruyo cişli bez sayısıda az olunca tedirgin oldum
Birceninannesi Mu-Mi canım eviniz çok mu sıcak peki? Oda sıcaklığının fazla olması da bebekte sıvı kaybına sebep olup kilo alımını engelleyebiliyomuş. Dolayısıyla çişli bez de az çıkıyo
MihrimahRabia Aysegul_goktug benim bebegim doysa da emiyo karnı şişiyo hala emiyo obur herhalde biraz 😁 her bebek doyunca emmeyi birakmaya biliyo bence
123a Mu-Mi yani bu zamana kadar çok iyidi 1 haftadır böyle yapıyor öncesinde gayet iyidi memeyi az emiyor uyuyor uyandırıyorum tekrar emiyor anladım
Aysegul_goktug 123a benim göğüs ucum küçük o yüzden silikon kullanıyorum aradan biraz zamn geçince ağzından çıkarıyorum bakıyorum eğer süt yoksa emmek için emiyo deyip bi süre cekiyorum çünkü hava daha fazla tutmasın diye ben bu şekilde kolayca anlıyorum
MihrimahRabia Mu-Mi bebekler ter yolu ile de ataniliyomus o şeyi neyse o artık 😁 terleyen bi bebekse cok çisi belllki ondan azdır dra sorun
Mu-Mi MihrimahRabia Evet çok terliyor her uyanışa sırtı terli oluyo bazen ayakları bile terliyo ınsallh öyledir birde iki üç defa oldu çiş yaptığı yerde turuncu leke vardı
Mu-Mi 123a yanı gelişimi iyiyse sıkıntı etmiycem bakalım takip günü eğer ideal kilo almisa doyuyordur icim rahat eder