BzeynepC Pasaannesiiii pirinc pilavi patates tavuk sehriye corbasi taze fasulye bamya kofte. Acikcasi yediklerim sayili
ali_aysen_karul Pasaannesiiii mercimek çorbası gaz yapıyor. Kaynatıp suyunu süzersen gaz yapmaz. Kuru fasulye gaz yapıyor. İlk suyunu süzersen ve içine sarımsak atarsan gaz yapmaz. Lahana, fasulye, bulgur gaz yapar. Dikkat et canım. Aklına takılan olursa sor🙏🏻
SidarAras Korkumdan bişey yemiyorum 40 günde 10 kg verdim eski halime döndüm 😂😂.Reyhan çayı yapıp içiyorum ilk 3 hafta sıkıntılıydı şimdi şükür gazımız pek yok .Bebeğime biogaia damla kullanıyorum galiba o işe yaradı .
Pasaannesiiii SidarAras evet biogia harika ama ne zaman herşeyi yiyebileceğiz, benimle birlikte eşimde yiyemiyor çünkü yapmıyorum 🙈
BzeynepC Pasaannesiiii artik yemeklerden korkar oldum. Kizim gazli kolik bir bebek 4. Ayi bitircez hala tereddutle yaklasiyorun
SidarAras Pasaannesiiii ben yemek yapıyorum ama yemiyorum kendimede ayrı yemek yapmak içimden gelmiyor 😂.Üç dört aylık olduktan sonra yiyebilirmşişiz annem öyle dedi 🤗.Ama bizim daha 40 gün oldu ülüüüü ölme eşşeğim yaz gele hesabı 🤣🤣.Aç kaldık vallaha
Pasaannesiiii SidarAras 40 günlük bebeğin var ve ayrı ayrı yemek mi maşallah, ben evi zor süpürüyorum
BzeynepC Pasaannesiiii bebekten bebege degisiyor umarim en yakin zamanda gaz sikintiniz cozulur. Biz 3 ay yogun olarak yasadik simdi biraz biraz duzene giriyor