Emine-07 Arkadaşlar merhaba 5 ay 4 günlük bebeğim var ayağımda sallayarak uyuyor uyurken de sürekli ağlayarak uykuya dalıyor bebeğim ayakta sallamayı unutur mu acaba ne zaman kendiliğinden uyumaya başlıyor
Kuzey03 Emine-07 şimdiden eğitim verebilirsin interntten videolar izle sallama bırakma ve uyku eğitimleri
nursocum Emine-07 ne yazıkki durumlar öyle canım birde benimki 13 kilo sen o zaman gör ayak kopmasını 😅
Sandall_ Emine-07 benim oğlum bir yaşınxa hala sallayarak uyutuyorum sallamaya hiç alistrma ozamanlar dört beş aylıkken bende sürekli sallardim uyudguda yarım saat olurdu sallamayi biraktrmahs bak yada hamak tarzı bişi al en azından ayakların rahat rder
Ballkiz Emine-07 sallamayı bıraktırabilirseniz onu deneyin olmazsa svava hamak öneririm ayakta sallamaktan kurtulmuş olursunuz 🤷🏻♀️
Ballkiz Emine-07 benim kızım emekliyor şuan 11.5 aylık ve hala hamakta sallıyorum 😬 annemlere gidince bile hamağı söküp yanımda götürüyorum 😂😂
Ballkiz Emine-07 öyle düşünme sallamayı bıraktırmayı dene inşallah bırakır ben denedim ama çok ağlayınca olmadı ☺️