Bonnusimo Konak nasıl bişey bilmiyorum ama daha yeni farkettim bıngıldağın oldugu yer sarı bir tabaka var cok az. Biraz kaşır gibi yaptım soyuldu pul pul döküldü. Konak mıdır nasıl geçer?
Merve Bonnusimo bebe yağını sürüp biraz bekletin. Bıngıldağa fazla baskı yapmadan tarayın yukarı doğru. Sonra yıkayın bebişi geçip gidecektir. Kuru kuru kaşımayın 🙏😍
Deryadefne2020 Bonnusimo biz doğduğundan beri mustela şampuan kullandık ama ona rağmen oldu banyodan 1 saat önce zeytinyağı yada hindiztanceviZi yağı sürüyordum sonra e bebekten konak tarağı aldım onunla duşa girmeden önce ve sonra ters yöne taradım 2 haftada kesn geçti
Bebegim_28 Bonnusimo geçen hafta yaptım bebe yağı sürdüm yarım saat bekledim ince tarakla hafif hafif taradım döküldü baya bi defa daha yaparsam kalmayacak gibi
Asel8 Bonnusimo banyo öncesinde pamukla zeytin yağını sürün yumuşuyor zaten ince Bi tarakla hafife tersine tarayın temizleniyor ama tabi tekrar edebiliyor benim ilk kızımda vardı hala daha oluyor ara ara banyoda kafasında iyi durulayın çok köpürtmeyin kafasını az şampuan kullanın
Bonnusimo Deryadefne2020 evet ya bende mustela kullanıyorum ama işte hergünde tarıyodum sacını ama oldu yinede
limonlukarpuzzz Bonnusimo mustelanin konak şampuani var . Yikamada bitiriyor konaği tamamen. Yağlar beslermis konaği doktorumuz öyle söylemişti.
alyatosum Bonnusimo canım zeytinyağını sür başına masaj yaparak başına şapkalarından geçir 3-4 saat kalsın daha sonra bebeğinin dişli tarağı ile önden geriye doğru tara o soyulur zaten daha sonra yıka bebeğini 🤗😍