Nursah07 Eds sistemi almak istiyorum internetten alabilir miyim? Bir de ayına göre sonda rengi oluyor mu alanlar beni bilgilendirebilir mi ? Bebeğim 2,5 aylık ne almalıyım
Tuba44 Nursah07 ben de aldım ama maalesef beceremedim çok hızlı aktı mama oldu her yer çok da video İzlemiştim ama beceremedim ne yazık ki
Cgdmltr93 Nursah07 5 numara beslenme sondası işinizi görür ben yaptım. Eğitim almanıza gerek yok kendınız yapabilirsiniz
Hunilianne Nursah07 sondasız da olur. Göğsünün üzerinden biberonla sütü akıt. süt bol hol gelince bebek memeyi daha iyi tutuyor
kahvekokusuu Nursah07 bebegim 2bucuk aylıkken 6numara beslenme sondasi almistim ama fazla aktığı icin 5 numaraya geçtim renk gri
Nursah07 Cgdmltr93 sonda almam yeterlimi elimde Avent biberon var sonda girecek kadar genişletsem olur mu ?
Cgdmltr93 Nursah07 avent biberonu genişletme daha ucuz bi biberon olsa daha iyi olur ya da küçük su şişesi. Kapağından delik açabilirsin..
canlihayat 34 günlük bebeğim için ben de gri kullanıyorum. Bence sondanin küçük olması daha iyi. Mama az az gelsin ki hazıra alışmasın.