Emirinannesi_41 Dedim gibi varmı kimse sütü azalıpta formül süt yerine inek sütü deneyen. Ben daha önce bi kaç kez sütlaçla denedim çokta güzel yedi bise olmadı şükür olsun. Bu arada çocugum 10aylık
idil_nisa Emirinannesi_41 kızım 19 aylık 13. Aydan beri veriyorum inek sütünü uyuduğunda tutuyor biberonu sadece bende inek sütü veriyorum aç kalmasın diye içine 2-3 tane de cici bebe atıyorum içiyor o şekilde bir sorun yaşamadım malum mama fiyatları uçuk durumda mecburen bu yolu denedim. Tabi siz ilk vereceğiniz zaman yarı yarıya sulandırın zamanla bırakırsınız sulandırma işini
Toprakruzgar Emirinannesi_41 1 yaşından önce inek sütü vermek kansızlığa yol açabiliyor birde bağırsak düzeni açısından önerilmiyor bu yüzden süt yerine işlemmiş olarak ek gıdalara geçiliyor yoğurt veya lor gibi ben oğluma 13 aylıkken başladım tahlilleri yapıldıktan sonra hiç sorun yaşamadım öncesinde de her gün yoğurt yiyordu zaten şunun şurasında 2 ayınız kalmış bekleyin derim 😊
Elif1150Ecem Sulandırarak verebilirsiniz , bende bı sıkıntı yaşamadım Dr bu şekilde verebilirsin demişti,benim kızımda 18 aylık 😊
Emirinannesi_41 Mom9 daha önce vermistim bugün aile hekimini aradm 1yaşın altında önermiyordu ama genede hiç verme demiyorum dedi