Gorursensoyle [bilinmeyen] nasıl yani kırkınıkmadımı daha bende oldum kırkıma gireceğim hafta çok oldu kanamam ama benim farklıymış parça kalmış kürtajla aldılar 55.günümde.. 1 ay geçti şindi de regl oldum
Merveedd Gorursensoyle aynı kanama 2 gündür bende de var pıhtı olduğu nasıl anlaşıldı benim ultrasonla baktı kan tahlili yaptı pıhtı yok dedi primolut ilaç verdi 🙄
Gorursensoyle [bilinmeyen] evet pıhtı kalmıştı benim doktorum tam kırkım çıktı tatile çıkmış özbekistana.. başka doktora gittiö bana ilaç verdi düşer diye ama ilaç sütümü kesti bıraktım hemen, 15gün doktorumu bekledim 55 gün olunca pıhtı rahimde kala kala polipe dönmüş yani kandan beslenip sertleşmeye başlamış hemen 5dk anestezi alarak temizledi içimi bir kaç gün daha kanama oldu sonra kesildi canım bence sen de bekletme önemli zaten trmizlenmeyene kadar kanaman durmazmış
Gorursensoyle [bilinmeyen] aynen metiler hatta prospektüsünü oku bebeği zehirlemeye kadar gidiyo allah korusun 2 gün içtim baktım memelerim dolmuyo kızım ağlıyo anlamadım dedim niye böyle oldu su içiyom yoknapıyosam yok dolmuyo kollarımın içi kısmı hep islik gibi oldu bi okudum şok oldum yan etkilerinde yazıyo sen içtinmi peki