Cmle24 2.ay aşı sonrası süt alerjisi çıktı bizde aşı tetikleyebilir mi veya artırabilir mi yaşayan var mu ?
Dileek_atak Guzelbebek geçen hafta biz de aşısını yaptırdık ama o gün sabaha kadar ateşini kontrol ettim ne olur ne olmaz diye ama huysuzlugu 2 gün devam etti
Adnnar Guzelbebek ateş huzursuzluk hic bişe olmadi canım sadece o gün çok uyudu bebekten bebege fark eder ama ateş olmadigi surece şurup verme aşının etkisi kalmaz bu sefer
Esma9442 Zehra62 şuan o kadar huysuz ve dogudugndan beri ilk kez bu kadar ağladı değil banyo bezini baglatmiyo
sssonsuz Guzelbebek biraz önce olduk bizde aşımızı benim bebeğim çok ağladı iki bacak ve sol koldan toplamda 3 aşı oldu sabah 10:30 da gittik uyanmamıştı kızım normalde sabahları 2 de uyanırdı eve geldik uyudu bakalım şimdilik ateş yok ama takipteyim
sssonsuz Guzelbebek hayır yaptırmadım üçüncü ayda yapılıyor diye biliyorum ebemiz öyle demişti ama yaptırmayı da düşünmüyorum
Seyma60 Gecenler de olduk bizde de sorun olmadı sadece aşıyı vurununca cok ağladı sonra uyudu gitti kuşum 😊