Alya88 Kızlar kehribar kullananiniz var mı memnun musunuz huzursuzluk salya dis için iyi diyorlar ama birde nerden aldınız acaba her yerde orjinal yokmus
dertlikerkenez Alya88 sertifikalı aldım ve evde test ettim, ürünün orijinal olduğundan eminim de ayak bileğine tak gaza iyi gelir dediler, işe yaramadı. Boynuna tak salyası azalır, diş huzursuzluğunu alır dediler hiç fayda etmedi.
Gokturkferhat Alya88 canim bnde ipek kwhribardan aldim cok sukur iyi bnm oglanin salyasi durmazdi 1 saat icinde 3 kiyafet degistrrdik simdi bitti cok sukur ha dis cikmadi ama onceden belirtileri vardi disin huzursuzluga gelecek olursak gun gun degisiyor huzursuzlugu bi bakiyom iyyi bi bakiyom aparmani yikiyor
Ehvamlianne Valla bbende oğluma 3 aylıkken taktım çok şükür ne hzuursuzlugu var ne bir tane dişi çıkarken farketmedim çok şükür
Browni_61 Ehvamlianne nerden aldınız integrmda fenomenlerrn biri ogluna almis sayfayi etiketldi ama orjinalmi tanidm amclimi ole paylsti guvenemedim.siz nerden aldinz acaba ise yaradi
Tulay123 Ben trendyolda ipek kehribardan sertifikalı gönderdiler 1 haftayı geçti takali ayak bileğinde kullanıyorum ama hiç bı degsiklik yok oğlumda hep huysuzdu halada huysuz ise yaramicak sanırım
Bahar3538 Beş aylıkkken aldım oğluma 22 aylık hala kullanıyorum ben çok faydasını gördüm ayak bileğinde kullandım dar gelene kadar şimdi boynunda banyo öncesi çıkarır hemen takarım instada bi sayfadan aldım sertifikalı testte yaptım ben memnunum tavsiye ederim
Ehvamlianne Browni_61 canım benim ablam almıştı hediye olarak a sertifikası var yani orjinal ama bilemiyorum nerden aldığını
Alya88 Gokturkferhat bizimde öyle gülerken bile ciglik atarak gülüyor apartman inliyor 😀 bizimde salyamiz çok hep ağzı islak