Htc-orc Merhabalar arkadaşlar 4 aylık bebeklerinizin boyu kilosu nedir ? Benim kızım 3 aylıkken 6 kilo 59 cm idi. Bugün kontrole gittik 7 kilo gene 59 cm boyumuz. Hemşire normal dedi ama boyu uzamamasına takıldım böyle olan var mııı ?
melikeeomeer Htc-orc ben evde ölçüyorım tabi metreyle tartıyla filan 4 gün sonra aşkımız var net orda belli olur
Mommy0609 Htc-orc benim kızımın da yanlış hatırlamıyorsam 2. Ayla 3.ay arası öyleydi 1 cm fark vardı sadece diğer aylarda 3-4 uzuyodu onda öyle olunca şaşırmıştım ama diğer ay kapattı arayı bide bu saatten sonra boya gidecek zaten annesi kiloyu daha az alacaklar merak etme 😊
Odette Aysealprsln sabah yaptırdık eve geldik bebeğimi emzirdim uyudu 4 saat normalde gündüz uyumaz bu kadar aşının etkisi sanırım
Odette Aysealprsln sorabilirsin :) 2 aşı oldu sağ ve sol bacaklara yapıldı ayrıca rota aşısının ikinci dozunu da yaptık biz bugün
SerpilG Htc-orc 6200 yarım kilo almış az geldi bana güzel emiyor aslında. Alerjisi var sanırım ondan az aldı. 65 cm boyu
Mommy0609 Htc-orc bende taktım kilosu baya artıyodu ama boy aynıydı 60ları göremedik hep 57 59du 4.ay kontrolünde 63 olmuştu birden şimdi evde kendim de ölçüyorum 65 olmuş 4.5 aylığız bizde 😊 ondan sıkma canını toplar o da inşallah ☺️