spmommy Merhaba, oğlum 2 yaşında. Doğum gününde scooter almak istiyoruz. Biraz kaliteli bişey olsun, uzun zaman kullansın istiyoruz. Xiaomi MITU scooter ı araştırıyoruz. İyi gibi duruyor. Kullanan var mı? Önerebileceğiniz scooter markası da olur
nazanay spmommy Selamlar. Aldiniz mi acaba scooter? Ben de Xiaomi Mitu’yu begendim de biraz degerlendirme gormek istedim.
spmommy nazanay merhaba. Evet aldık şimdilik evde kullanıyoruz. Kesinlikle beklediğim gibi. Malzemesi kaliteli, ağır. Güven veriyor. Tekerleklerin ışıklı olması oğlumun çok dikkatimi çekti. Tavsiye ederim
nazanay spmommy Ben de aldim Xiaomi Mitu. Dediginiz gibi kaliteli, hatta bekledigimden kaliteli cikti. Ilk gun evde turladi, alisti. Sonra disarda da kullandi kar yagana kadar. Tesekkurler cevapladiginiz icin.
SeverusSnape spmommy merhaba, oğlunuzun scooter kullanma deneyimi olmuş muydu siz almadan önce? Yoksa aldığınızda mı kullanmaya başladı? Kızım 19 aylık, ben de almayı düşünüyorum. Erken mi olur bilemedim. Evde sürmesi de yeterli şu an için.
spmommy SeverusSnape hayır önceden bir deneyimi olmamıştı. İki ayağını koyup birinin sürmesini bekliyordu başta:) sonra anlattık nasıl yapması gerektiğini. Hızlı öğreniyorlar. Bence evde kullanması için alabilirsiniz
SeverusSnape spmommy hangi marka aldınız acaba? Ben globber baktım ama xiaomi demişsiniz siz. Onu da araştırdım gayet güzel ve sağlam duruyor :)
Biscolataerkegim spmommy Ne kadara aldınız bu ara bende aşırı almak istiyorum ama hangisi iyi yaşına hangisi daha uygun olur bilemedim 🙈
spmommy Biscolataerkegim Hepsiburada dan 600 TL ye aldım. Satıcı Hepsiburada olursa daha güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Biz genelde öyle yapıyoruz. Bi ara 500 TL ye de düşmüştü takip etmenizde fayda var