Kbrmrc Sizce hangisi kıslar ben daha önce eşarp yapardım şalı kendime yakıştıramazdım ama şimdi tam şal müptelasıyım yapımı daha kolay 😊
ilahiyatci_Mom Kbrmrc şal daha spor ve genç gösteriyor ama esarpta bi okadar asil duruyor bence ikisi de ortama kıyafet tarzına göre tercih edilebilir
melikeeomeer Kbrmrc eşarbı böyle önemli yerlere giderken takıyorum baba eşarb daha ağır ve şık geliyor ama şal takmaya da bayılıyorum onu da genelde rahat olmam gerektiği zaman takıyorum ama ikisininde müptelasıyım 1 saat düşünürüm Bi yere gidiceksem şal mı eşarp mı diye 😍
Asafomer44 Kbrmrc eşarp tskmıyorum sanki böyle çok yaşlı işi gibi geliyor niyeyse psikolojiktir belki de
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kbrmrc Hiç eşarp yapmadım, kullanmayıda bilmem. Şal tabiki. Yerine göre şal kullanıyorum daha özel,asil,klasikse takımım tafta şal kullanıyorum. Daha rahat spor, gezmeye, sahile falansa pamuklu şal, ince tafta, ya da penye kullanıyorum. 😂
Hotic Kbrmrc bana eşarp daha cok yakışıyor ama şal daha rahat geldiği için genelde günlük olarak şal takarım. Eşarp biraz ağır kaçıyor nedense sanki daha olgun gösteriyor. Ammaa yüzüme eşarp daha iyi gidiyor onun farkındayım
Balyanaklikiz Kbrmrc Eşarp kullanıyorum. Çünkü eşim asla şal taktırmıyor benim zoruma çok istersem takıyorum onda da suratını asıyor, bana şal yakıştırmıyormuş. Ama ben şalı da seviyorum spor bir kıyafete de şal gidiyor bence 😌 Eşarpta da takıntım var ipek eşarptan başka eşarp takamıyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom_9857 Kbrmrc şuan tesettürlü değilm ama olursam kesinlikle şal ile başlarım öyle de devam ederim sanırım 🥰