Redamancy kubos36 Bibs 👌🏻 Emme hastası bir bebeğin varsa kurtarıcı oluyor emzik.Benim oğlum beni yalancı meme gibi kullandığı için veriyorum ben.😂
Artemis0 kubos36 Benim bebeğim bibs’i hiç sevmedi; ucu kalın geldi. Biz Avent Ultra Air kullanıyoruz memnunuz.
Adababy Redamancy valla mı ya bende bir sürü meme denedim almıyo tutmuyo memeyi beni emmek istiyo sakız gibi de çiyiyo artık ucu mahvoldu bibs sipariş vericem ama onuda tutmaz diye korkuyorum 21 günlük bebeğim
Redamancy Adababy Bibsi genelde çoğu bebek tutuyor anneler memnun ☺️ Benim bebeğimde başta tutmamıştı çok emzik denedim ama Bibsi tuttu.👌🏻
Kubrakrkss Adababy seninle aynı durumu yaşıyoruz benim kızım da emzik almıyor 25 günlük emziği ağzına koyduğum an kusacak gibi oluyor ben de çok kararsız ve çaresizim o konuda
Utopikogretmen Adababy benim oğlumda avent ultra air,bibs,tommie tippe hepsini denedim almıyor. Anca keyfi yeterse ayda yılda bir 5 dk emiyor :( 3.5 aylık şuan ve beni emzik gibi kullanmak istiyor bende alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor 😔
Adababy Kubrakrkss anne memesine yakın emzikte var elimde ama nafile almıyo bi umut onu denicem bibs hemde görünüşüde güzel inaşallah tutar
Adababy Utopikogretmen biberondan mama falan içiyo biboran başlığı gibi memeler tutar belki bibs de merak ediyorum onu denicem bakalım
Utopikogretmen Adababy biz mama kullanmadığımız için biberon da kullanmıyoruz . Biberon başlığı gibi meme dediginiz tommie tippee breast like emzik.e bebekte darılıyor isterseniz bibsten önce onu deneyin çünkü onun fiyatı bibse gore daha uygun
Nazli1111 Kubrakrkss doğmadan önce almıştım doğduğu gibi hemen kullandık ( doktorlar ilk 1 ay önermiyor normalde ) şu an 3 ay 21 günlük hala gayet emiyor
Kubrakrkss Nazli1111 bende vermek istedim ama kaynanam bırakmadı emziğe alışırsa meme emmez dedi sonra pişman olursun dedi dinledim vermedim şimdi de ağzına emziği koyduğum an kusacak gibi oluyor
Nazli1111 kubos36 yok olur mu öyle 🙄 Mesela bazen kendini güvende hissetmek için biseyler emmek istiyor o zamanlar veriyorum , bazen dışarı çıkacağımız sıra huysuzlaniyor o ara veriyorum , uykuya geçmesi için veriyorum . Emerek uyuması daha kolay oluyor .