HeartShapedGlasses 3 ay 7 günlük oğlumun sürekli gaz sancıları var. 3 ayda biter dediler geçmedi. Sizinki kaçıncı ayda sona erdi ? ☹️
bbmbbm HeartShapedGlasses benim kızım tam 6 ay cekti sonra da tamamen geçmedi tabi bu sefer de kabızlık başladı yaşına girince ikisinden de kurtuldum çok şükür 😅
adelheid HeartShapedGlasses 4 aylık olurken yavaş yavaş geçti bana da geçmeyecek gibi geliyordu 😊 hangi ara gazini almayı bıraktım bilmiyorum
Ebruaydn HeartShapedGlasses 3 aylık oldu geçer dedim ilacı bıraktım ama bir haftada mahvoldu kuzum tekrar başladım rahatladı şuan ben ne zaman birkamam gerekiyor bilmiyorum ama devam edicem bir süre daha
1kralice Canim bizimde vardi ama hafiflettim iyi mi kotu mu yaptim bilemedim ama en azindan artik uyuyoruz. Kimyon tohumu sayesinde
Cocukgelisimuzm Benimki 9 aylik hâlâ geçmedi hergun gaz ilacı veriyorum tam olarak 1 yaşında geciyor dedi bizim doktorumuz
Melisasbasi Cocukgelisimuzm Annem demistide inanmamıştım 9 aylik oldun bitti gazin diye Allah’ım kızım cok gazli 5 aylik ve hala gazli 4 ay daha mi var ağlayacağım 🤦🏼♀️
Cilginmomy Herkesin farklı olur şu ay da geçer demek doğru değil mesela benim.bebegimin hiç gaz sorunu olmadı
Ozii_celk Benim kızımın da ilk 3 ay hiç gaz sorunu olmadı ama sonra bir başladı tam başladı 4 ay 16 günlük şuan az da olsa hafifledl
bilbakalim HeartShapedGlasses 17 aylık bebeğimde hala bitmedi asla gaz yapan şeyleri yemiyorum yedirmiyorum
1kralice HeartShapedGlasses aktardan aldi esim. 1 gun boyunca hemen hemen her emzirmeden sonra 1 damla verdim agzina. Oyle iyi geldi ki, rahatladi yavrum. 2.gun 2-3 kez verdim. Simdi de delirmeye basladiginda veriyorum nadiren
1kralice HeartShapedGlasses bir de sen ne kadar kimyon yerden dikkat edersen et aglarken daha fazla gaz kaciyor yutuyor. O yuzden cok fayda etti bana
Minikminik1420 HeartShapedGlasses 3ay 1 hafta surdü bizim ama bız nurse harveys surubu 4aylıkken kestık. Koliktı cok aglıyordu cok zor.
Anne06_ HeartShapedGlasses probiyotik olarak Biogaia gaz damlası olarakta nurse harveys kullandık doktor tavsiyesi üzerine
Ogullarinaasikanne HeartShapedGlasses 2.aydan sonra azalmisti canım bizim bu bebekten bebeğe degisiyor bence