akidesekerii Hanımlar, eşim bunu almış eczaneden ama bu hem vücut hem saç için oluyor mu ? Üzerinde sadece saç için yazıyor ne yapayım değiştirsem mi ? Fotoğraf eklemesini de bilmiyorum umarım olmuştur.
BalPrensesAnnesi akidesekerii canım 18 aylık kızım var bundan yeni aldım. Öncesinde doğduğundan beri mustelanın diğer şampuanını kullandım yenidoğan saç ve vücut şampuanı olanını. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama değiştir istersen 🌸
Yagizkoo akidesekerii Bana da eczacı vücut için de kullanılır demişti. Ama üzerinde sadece saç için yazıyor. Vücutla ilgili bir yazı görmediğim için kullanmadım. Değiştirme imkanınız varsa kullanmayın değiştirin.
Mom16 akidesekerii bir sıkıntı olmaz değiştirmeyin. Minnacık bebek zaten saçına sürdüğünüzde vücuduna da değiyor. Ben de kullanıyorum aynısını hem saç için hem vücut için.
akidesekerii Yagizkoo eşime de öyle demişler ama aynı şekilde ben de vücutla ilgili bı yazı görmedim saç yazıyor sadece. Gidip değiştireceğim.
sedanurhs Bende bundan kullanıyorum hem saçına hem vücuduna doğduğundan beri bi sıkıntı yaşamadım içerkleri organik olduğu için sıkıntı teşkil etmez diye biliyorum. İçiniz rahat etmediyse değiştirin isterseniz.