Aymiraaa ![]([url=https://hizliresim.com/Js15Fl][img] Hanımlar kızım 11 aylık hiç dişimiz yok 2 3 gündür üst damağı bu şekilde diş geliyor çıt sesi geliyor kaşık değdikçe ama altlar gelmeden üst nasıl geliyor anlam veremedim birde asla yemek yemiyor ne versem eliyle ağzından çıkarıyor ve İshal bu yeme sıkıntısı ne zaman geçer bu diş ne zaman patlar kafamda deli sorular 😥
Aylinsmom Aymiraaa Al benden de o kadar canım 10 aylık olcaz nerdeyse yavaş yavaş konusuyor bile tek bir dişimiz dahi yok acayip canım sıkılıyor. Normal sartlarda alt cıkıyo seninki üst mü cıkıyo acaba
Nik_mik_yok Aymiraaa sağdaki patlamış çok az, hayırlı olsun .illa alttan çıkacak diye bi kural yok, sizin de üstten çıkmış. Bende ilk üstten bekliyorum 4 diş çok kabarık. 9 aylık olduk bizde yok daha
gonul0604 Aymiraaa oğlum 9 aylık şuan 6 dişimiz var ve sıfır ağrı sancı ishal ateş hiç birini yaşamadık Trabzon Hurması yediriyorum diş dönemine birebirdir kolay diş çıkarttırır birde diş tozu kullandım o da harika tavsiye ederim sizlerede faydasını gördüm❤️
Aymiraaa Aylinsmom ayy sorma canım psikolojim bozuldu artık rüyalarımda hep dişlerinin çıktığını görüyorum doktor normal diyor 16. Ayda çıkanlar varmış evet resimdede attım üstten geliyor sanırım patladımı patlayacakmı onu çözemedim
Aylinsmom Aymiraaa Sorma sorma benimde hep rüyalarıma giriyo diş buğdayı dökmeden 1 yaş pastası kesecegiz sanırım😂. Şöyle diyeyim üst sol aşırı kabarmış patladı patlayacak canım bu hafta içinde belki de
MeryemEslem Biz 5 buçuk aylığız sanırım üst dişi geliyo bizde de 4 ten beri uyumuyo banyo yaptırdım inşallah uyur diye😴😔
Aymiraaa MeryemEslem çok zor gerçekten uyku bi yandan yememesi daha kötü ne yapacağımı şaşırdım 2 gündür 😓
Aymiraaa Nik_mik_yok sağolun bende hep alttan çıkar diye görünce şaşırdım sağ daha kabarık sol o kdr değil aynı anda çıkmıyormu normalde 9 aylıkken bizde tık bile yoktu 😊
Aymiraaa gonul0604 Trabzon hurmasını henüz denemedim nasıl tadım yaptınız ve hangi tozu kullanıyorsunuz bende alayım teşekkür ederim ayrıca 😊
Aymiraaa Aylinsmom aynıyız desene canım doğum gününe 1 ay kaldı hala dişler yok bakalım bu hafta patlar inşallah 😊
Nik_mik_yok Aymiraaa aynı anda da çıkabilir, sırayla da çıkabilir. Bi alttan bi üstten de çıkabilir. Bu işin bi kuralı yok 😊
Aymiraaa MeryemEslem geçmiş olsun geçen alerjiler bunlar o yüzden belli bir süre sonra tüketmeye başlar