Minik_mucizemm Bebeğim 5 aylık meme reddi yasiyoruz en son gece 3 buçukta emdi şuan saat 11 yani 7 buçuk saattir emmedi Deli gibi parmağını emiyo ama meme almıyo varmı benim gibi Olan napicam ilk defa böyle oldu en fazla üç Dört saat emmezdi normalde😭
UrasEgeninAnnesi Minik_mucizemm emmiyorsa sütünü sağ çay kaşığıyla ver aç kalmaz en azından canım. Bilgim yok diğer konuda
kuzum54 Diş çıkarma döneminde meme reddi yaşanıyor canım. Eli ağzında ya belki dış cikarmaya başlamıştır
Sevim_keles Minik_mucizemm uykudayken emzir ve sakın emediği zaman cok ısrar etme iyce inatlaşırlarmış ve ara ara dene birde telefonda fön makinanın sesini ac öyle dene benim 3 aylık oğlumda meme redi oldu bu şekil tekrar başladı emeye ve en önemlisi siters yapma rahat ol stresin bebeğe gecer zor bir dönemden geciyor sun Allah yardım etsin ama sabırlı olman lazım o zaman inşallah emecek
Melegim0101 Minik_mucizemm su an 3 yaşına yakın 8 aylıkken olmuştu 2 gün sürmüştü sadece azicikek gıda alıyordu ve asla emmemişti düş aldım iyice sabunladım kendimi öyle denedim emdi
tubalinkooo Minik_mucizemm burdan yardım beklemeyin lütfen facebook ta emzirme akademisini takip edin oradaki adminler bu işte profesyonel insanlar ücretsiz bi şekilde yardım ediyorlar eminim faydasını goreceksini acilen oraya yazın.. Ben o şekilde meme reddinin önüne geçtim
Mom233734 Minik_mucizemm benimkide almıyodu slikon meme ucu aldım onunla aldı sonra sonra bıraktırdım sende deneyebilirsin içine sütü biriktir o zaman alır