Betulnil Kızlar bebeğim 7ay 15 günlük. 1 haftadır geceleri uyumuyor pek. Kucağımıza, omzumuzda falan uyuyor. Heh tam uyudu yatıralım diyince başlıyor tepinmeye🤣 var mı böyle bir durum yaşayan, neyden olabilir?
ikizminikler Betulnil benim 25 günlük bebeğimde öyle artık çıldırıcAm herşeyi tamam beşiğe koyunca tepiniyor mırıldanıyor uykuya dalmıyor bilen varsa yardımcı olsun 😕
Muhasebeciana Betulnil ay benim kizim ilk 3 ay boyleydi 10 dk icindd uynamazsa bidaha uyanmiyodu ama atiyorum 10 gun denedim diyelim 8 inde hep uyandi 😁😁 bende en son yanima yatirdim acaba kokumumu istiyo diyr 1 ay birlikte yattik kjzimla siimdi besigindd uyuyor cok sukur bizimkisi gazdandi o belliydide sizinki belki dis cikartiyor olabilir kokunuzu istiyo olabilir oyuzden ben boyle buldum careyi birkac gundur besiginde uyuyor kizim masallah simdi uyanmiyo besige yatirinca
Meryemu ikizminikler benim 1 aylık kucakta uyuyo daha küçük olduğu için güven içinde hissediyor yatağına koyup uyanıyor bende elime popoya doğru piş piş sesi çıkarıyorum sallıyorum sakinleşiyo uykusu geldiği için mizirdaniyo 2l dakika hafif sallayıp piş piş sesi +süpürge sesi açıp.uyutuyom ki güvende hissetsin
Minasu 1 saat kucağımda meme de kalıyor uyuyor sonra bir beşiğe koyim diyorum ağlamaya başlıyor anlamadım gitti bizimki de böyle
Betulnil Muhasebeciana Benim de aklıma geldi diş mi acaba diye düşündüm😢 Yanıma sabahları alıyorum bir saat falan kestiriyoruz. Onun dışında gece almıyorum. Bu sefer alışırsa hiç bensiz uymazsa diye 😱 bazı anneler yazmıştı burda. Yatağı kontrol ediyor ban var mıyım yok muyum diye yazmışlardı. Biraz yanima alıyım bakayım napck
ikizminikler Meryemu benimkiler ikiz kucakta tutma lüksüm sıfır nerdeyse biri kucakta diğerini napcam 🥲 delirmeme az kaldı.. Allahtan biri daha uslu
Muhasebeciana Betulnil aynen canim bi dene istersen kenarlara yastik koyarak bizde işe yaradi en olmadi gun icinde giydigin kiyafetini besige koy kokunu alsin