Betul055 dertlikerkenez benim oğlum erkek çocuğu babası bakabilir kız evladına babası için ben uygun bulmuyorum kendi fikrim saygı duyun
dertlikerkenez Betul055 saygı duyup duymadığımı nerden çıkardınız? saygısızlık edecek birşey söylemedim ki saygı duymamı emredesiniz😁
Suzionur Blknss12 niye aşmamız mı gerekiyordu ? Kız erkek ayrımı tabi ki olucak . Oldu babası diye büyüyünce de tuvaletinide yaptırsın . Ben kızıma öğrettim giyindiğinde bile babacım ayıp giyiniyorum ben şuanda diyor .
Gzdzeynep Elizanim28 evet ama ben müsaitsem genelde ben değiştiriyorum eşim çok da değiştirmek istemiyor ama hayat da müşterek sonuçta.
Suzionur Blknss12 ayrıca oğlum da var babası altını değiştirebilir banyosunuda yaptırabilir . Kız çocuğuyla da ben ilgileniyorum.
Blknss12 Suzionur oglunuzun altini siz almıyor musunuz yani? Neden erkek kız evlat ayrımı yapıyorsunuz? Kız çocuğu nün anası sizseniz babası da kocanız sonuçta
Ayseannesi Elizanim28 babası değiştirmek görmek falan istemedi benim için farketmezdi ama böyle de alıştım sorun etmedim başka şeylere yardımcı oluyor zaten
mikrotiannesi Blknss12 Hayır beni yanlış anladınız ben asla eşimden şüphe duymam onun için ne kadar şükretsem az ben genel olarak düşündüm 😞 malesef bazı anneler anne bazı babalar baba olamıyor hergün haberde neler duyuyoruz 😞