Muhasebeciana Elizanim28 suan kizim kucuk yaninda degistiriryorum hatta alt almasini ogretiyorum ben markette olurum vs kakasini yapar oyle durmasin ogrensin diye ben annesiysem oda babasi sonucta ve beraber yikariz hep
Sabah_aksam_bebe Elizanim28 linç yerim herhal ama benden başkasına değiştirtmiyorum ancakkkk zor durumda kalırsam ya annem yada kaynanam çok nadir değişir 🤷🏻♀️
Hunilianne Elizanim28 ben yaptırmıyorum ama yapayım derse de engel olmam 😂 o ise varana kadar yardımcı olacağı dünya konu var onları halletsin önce 😂🙃😂
SertapHilal Değiştiremiyo çünkü kızım çok hareketli 🤣 Ama normalde değiştirebilir tabi babası sonuçta
Zekimurendebizigorecekmi Elizanim28 siz sanki daha öncede sormuştunuz bunu ? Rahatsız olduğunuz bir durum mu var
_ADA_ Elizanim28 soru çocuğunuzun altını temizletiyor musunuz olmalıydı bence. Kız ya da erkek çocuk farketmemeli. Babası sonuçta. O an evde değilsem ve kakasını yaptıysa tabi ki temizler.
Betul055 Elizanim28 ben ya da annem değiştirir babasına değiştirmesine izin vermem mecbur kalınırsa olabilir ama
birfincantuzruhu Elizanim28 günümüzde yaşanan olayları söyle bi düşünürsek insan acaba mi diyor ama oda sonuçta baba yani bence yapmalı
dertlikerkenez Elizanim28 oğlumuz var ve haftasonu genellikle babası altını değiştirir, ben pek ellemem. Kızımız olsa da aynısını yapacaktık. Ne fark eder ki?
Eslembaby-Cennetmomy Elizanim28 5 aylık olana kadar değiştirdi sonra kendisi istemedi bir yazıda bebeğin altını değiştirme işini tek bir kişinin yapması gerektiğini okumuştum ki bence de doğru
mikrotiannesi Biraz önce haberde Ankara bi baba sıfatlı biri kızına istismarda bulunmuş ve sorguda itiraf etmiş.Kanım dondu kızım yok ama değişse mi değişmese mi bilemiyorum.Zorda kalsam değişirdi ama kafam çok karışık
Blknss12 mikrotiannesi tobe tobe ya Allah’ım neler duyuyoruz böyle. Yani Allah herkesi islah etsin ama birlikte bir ömür geçirip çocuk yaptığınuz adamı da tanimissinizdir herahlde bu kadar tedirgin olmanızı anlayamadim