durununannesi2606 Kızlar 1 ay önce hersey çok güzeldi 6 aylıkken ek gıdaya başladık. Çok güzel yiyordu. 3 hafta böyle geçti. Son hafta resmen kaşığa ağzını kilitliyor. Tadına bile bakmıyor. Neden böyle olmuş olabilir ? Çözüm için önerileriniz var mı ?
Sblsrgnsn durununannesi2606 7 aylikken basladi bizimde 9.aya kadar surdu bu kasik reddi neler denediysem hicbisey fayds etmedi aylarca ek gida veremedim 9.ayda disimiz cikti sonr ayemeye basladi birden 15 ayligiz hala donem donem oluyor kasik reddi ben dis donemine yordum bilmiyorum nedenini tam olarak ama kendi eline verin blw yontemi deneyin bazen kendisi yemek istedgi icinde yapabilir
GunesliHayat durununannesi2606 bebeklerin günü gününü tutmuyor.bir gün yiyorlar öbür gün yemiyorlar. ama;diş çıkartma döneminde benim kızım da asla ağzını açmaz.o hararetli dönem geçtikten sonra normale döner.Belki bebeğiniz diş çıkartıyordur.
Edanurdg durununannesi2606 ilk başladığımız hafta çok güzeldi 2.hafta bizde aynısını yaşadık 3 gün hiç ek gıda vermedim 4 ve 5.ün silikon meyve süzgeçini boş verdim 6, 7 ve 8.Gün meyve koyup verdim elma yada armıttu hatırlamıyorum (ama benim kızım yoğurt yedirdiğimde reddetmişti kaşığı bu detayı da vereyim) 9. Gün meyve tadımları yaptık ve yavaşça alıştı
Sblsrgnsn durununannesi2606 bizimki de yasindan sonra blw oturdu cok zorlandim 3 4 ay bir gr ek gida almadan gecti zok zorlu bi surecti benm icin size kasik reddi konusunda bi tavsiye veremicem cunku cozumunu bende bulamadim ama verecegim en buyuk tavsiye lutfen kendinizi germeyin uzulmeyin emin olun geçici bi donem ek gida almiyor diye zorlamayin kendinizi uzmeyin ben o donemde cok yiprattim kendimi bosuna üzülmüşüm disleri ciktiktan sonra birden istahi acilcak hic merak etmeyin olabildigince rahat olmaya calisin ara ara deneyin vermeyi almadiginda hic strese sokma kendini