Didoo0408 Bebeğim geceleri çok emmiyo emdikten sonra yatırıyorum hep uykusunda ağlıyo benim gibi olan anneler var mı uyku hiç kalmadı uykusuzluktan midem artık yanmaya başladı benim gibi olan arkadaşlar var mı yada bana bi çözümde bulunabilecek
milasmommy Didoo0408 8.5 aylığız sıfır uyku resmen bugün 4. Gün ben bittim kızım bu uykusuzluğa basıl dayanıyor bilmiyorum. Gündüz 3 uyku yaptı 15 dakikalık en uzunu 22 dakika sürdü. Gece saat başı çok yarım saat 40 dk bir uyandı her seferinde memede uyut derken 30 dk da emiyor ama ne damak patladı ne ateş var sadece huysuzluk var
Aybarsmom00 Didoo0408 benimde öyle saat başı hatta bazen yaEım saatte bir https://hizliresim.com/ca2JQe sabah böyleydi
Eniz1907 Şuan uykusunda kafayı yatağa gömüp sürüne sürüne ağlayanağlaya 4gecedir diş diye tahmin ediyorum
Didoo0408 milasmommy aynısı bizimde benim tek farkım memede de durmuyo 5 dk emip bırakıyor sonra ağlama krizine giriyo uykusunda
milasmommy Didoo0408 bazen tıka basa meme emerek doyduğu için memede istemiyor o zaman sabaha karşı kucağımda pış pış yapıyorum emzikle
Didoo0408 Aybarsmom00 benimkide daha gözükmüyo ama diş başka açıklaması yok ve daha çekicem gibi hemen çıkmıcak
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Aa bizimki de uykuda ağlıyor gibi bazende ses çıkarıyor bende noluyo bu kıza diyorum diş mi acaba