Merhaba sevgili anneler . 15 günlük taze anneyim . İlk bebeğim, zorlu bir normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür 🙌 doğumdan çıktığımda şok yaşadım resmen hamile karnım olduğu gibi duruyordu bebeğim nerde nasıl yer kaplamıştı bu karın nasıl bu kadar kalmıştı, tabi o an sadece düşündüm ve geçti çünkü o an en son takılacağım konu kalan göbeğimdi . Hastaneden taburcu olduktan 2 gün sonra sol göğüsümün altındaki ağrının şiddetlenmesiyle hastaneye gittik çünkü doğumda çok bastırdılar üstüme kesin bi tarafım kırıldı diyordum acile gittik beni hamile sandılar 😒 yok dedim yeni yaptım doğum 4 gün oldu , eee hiç masaj yapmadın mı karnına dediler dedim yapmam gerektiği söylenmedi bana . Meğer masaj yapmam gerekiyormuşki içim temizlensin . Bu günden sonra zor gitmez karnın dediler oturdum ağladım . Bu arada çektiğim göğüs aktındaki sancıda rahim toparlanamadığı için sancı vuruyormuş .o gün itibari ile başladım karnımı mıncıklamaya çok şükür sandığım gibi olmadı karnım küçüldü bi kısım gitti ama hala var karnım , korse kullanıyorum fakat sizlerdende tavsiye istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var . Enazından iş işten geçmeden yapabileceğim birşey varsa uygulayayım 😊uzun oldu birazcık hakkınızı helal edin 🤗💐