Gayenur Çocuğunuzda hiç kanlı ishal görüldü mü acaba 2 gündür böyleyiz şiddetli karın ağrısı sürekli tuvalete çıkıyoruz kanlı bi şekilde geliyo doktor test yaptı bişey de çıkmıyo serum verildi sadece tuz ve su kaybı için mahvold yavrum çok üzülüyorum
Burcc Gayenur kanlı ishal derken? Çok mu kan miktarı? Belki makatta çatlak olmuştur. Çok geçmiş olsun 😔
Toprakruzgar Gayenur kanlı kaka derken miktarı önemli alerjik bir reaksiyonda olabilir bebeğiniz ne kadarlık
Gayenur Burcc Bende araştırdığım da buldum dediğiniz olabilir belirtileri aynı ama doktor bişey demiyo
Gayenur 4 yaşında herşeye bakıldı ultroson kan testleri gaita testi ama bişey görülmedi çok şaşırıyorum bu duruma doktorda mı bi sorun var anlamadım rotavirüs aşısını oldu her yapışında az da olsa kırmızı kan geliyo napıcağımı şaşırdım
Toprakruzgar Gayenur iki gün önce her zamankinden farklı bişey yedimi acaba yada çok fazla miktarda alerjik bir reaksiyon mu acaba benim oğlum nesquikin mısır gevreklerini çok fazla tükerince isal oluyor mesela reaksiyon veriyor vücudu
Burcc Gayenur canım çok fazla ishal olarak yaptıysa makat çatlağı da olabilir. Haşlanmış patates, muz yedirin bol bol. Ateşi falan yoksa üşütme kaynaklı da olabilir.
Toprakruzgar Gayenur hatta ilk bu durum gerçekleştiğinde isali 3-4 gün sürdü ve bende bir kaç kez kırmızılık görmüştüm toz probiyotik aldık o iyi geldi
Gayenur Burcc Kanlı olmasa ve şiddetli karın ağrısı olmasa endişelenmicem ama hiç duramıyo kan da beni tedirgin etti ve bişey çıkmaması bulamamaları acayip
Gayenur Toprakruzgar Bize antibiyotik yazdı ama sonuçta bişey yok dediği halde kültür testi 2 güne çıkarmış onu beklliyorum inşallah geçer ilaçla
Cihangir20 Gayenur benim de böyleydi ve ülserwtif kolit tanısı konuldu gastroenteroloji ye gitmenizi önerrim kolonoskopiyle teşhisi konur ilerletmeden götürün bemc3 çünkü atak dönemleri çok zor oluyor ben halen çekiyorum Allah yardımcısı olsun
Cihangir20 Gayenur çocuğunıza sucuk salam işlenmiş gıda 1 öğün tattırıp akşama kadar gözlermisiniz gerçekten çok üzüldüm ben 3 yıldır bu ataklarla uğraşırım
Toprakruzgar Gayenur inşallah canım 🙏🏼Ben oğlumla hastalık olarak çok zor günler geçirdim anlıyorum seni dualarım sizinle 🙏🏼