Rules Nergisim09 en sağlıklısı kauçuk emziklermiş ben bibs kullanıyorum ama onuda sürekli yenilemek gerekiyor
Kahvegerek Nergisim09 doğduğunda avent ile başladık damaksız tuttu da hemen sonra bibse geçtik ikisinde de memnunduk 2yaşında bibse devam ediyoruz
sarilokumumm Nergisim09 benimde aynı 25 günlük ilk hafta doktor kontrolüne götürdüğümde emzik vardı doktor kullanabilirsin ama damaksız kullan demişti damaksız aldım
Esra3460 3 aylik bebbegim ilk baslarda kullandik bizde bir kac gundur emzigi diliyle geri atiyor anliyor galiba artik yalanci oldugunu… Cok istiyordum emmesini ama bu gidisde almiycak galiba artik
Burcc Kahvegerek 3 numara bibs nerden buluyorsunuz acaba? İnternette çok kısıtlı renkleri var 😔 ben çoor zorlanıyorum 3 numara ararken 😔
Burcc Kahvegerek ordaki renkler aslında daha çok kız bebek için. Aslında rengin cinsiyeti olmaz ama fuşya pembe falan yoğunlukta🙈 bende n11den bakayım o halde, teşekkür ederim🙏🏻
Kahvegerek Burcc Rica ederim biz hep asker yeşili ve siyah alıyoruz. Sizin de sürekli kopuyor mu? Artık bırakma zamanı geldi ama bırakmıyor sürekli koparıyor emzikleri 😒
Burcc Kahvegerek yok hiç kopmadı şimdiye kadar, ama benim oğlumun da emziği nikotin bağımlılığı gibi. Asla ağzından düşürmüyor sürekli emiyor. Hatta ben konuşmamasını da emziğe bağlıyorum😔 bıraktırmak istesem de nafile asla bırakmıyor
Kahvegerek Burcc aynen aynen bizde o durumdayız 3 emzikle yatıyor konuşma da yok çünkü ağzından düşürmüyor nasıl bırakıcaz 😩
Burcc Rules sadece üstüne sıcak su tutuyorum yada sıcak su dolu bardağa atıp 5 saniye bekletip çıkarıyorum.