EsilAyse Merhaba arkadaşlar Kızım 5:30 aylık dili bembeyaz pamukçuk değil ama karbonatla siliyorum yine geçmiyor doğduğundan beri böyle ne yapmam lazım. Doktor süt lekesi geçer diyor ama geçmedi
Durumommy EsilAyse karbonatlı suyla hafifçe ağzını dilini silin emzik kullanıyorsa emziğinide bandırın arada mikostatin damla kullanmıştık biz ilerlerse iyi sonuçlar vermiyor annenin göğsüne bulaşıyor tedavi gerektiriyor
Minikmercimegim EsilAyse bizde 5.bucuk ayligiz bizdede var ilacini kullaniyoruz karbonatla siliyoruz gecmiyo yinede
Durumommy Mom107 bende verdim o zamanlar çok küçük olmasina rağmen suyun ne zararı olacak ki doktorlar vermeyin diyor
Mom107 Durumommy Suyun zararı bebeğe tokluk hissi verdiği için diyorlar ama ben pamukçuğa başka çare bulamamıştım
melike_esraa Mama veriyorsanız suda verin ebe bana öyle demişti tek mama susuzluk yapar dili beyazlar diye
Ahmett Mikostatin damlayı tülbent gibi bir beze sürün silin ağzının içini geçiyor mikostatini damlatın ağza deniliyor ama geçmedi BiZde silince geçti tülbentle
Asminim Benim kizimdada vardı ben mamadan sütten zannediyorum, baktım bebeğimin istahda keslyor, neyse bı gün sağlık ocağına gittim doktor oylesne kontrol ediyor bebegnin küçük dili pamukçuk olmuş dedi, bende sanıyorum mamadan dedim hayr dedi, şurup gibi bişey yazdı 1 hafta kullandım geçip gitti
Annesirintugceuzun EsilAyse Benim kızımın da öyleydi. Mantar dedi. Karbonatlı düşle silip ilaç kullandım geçti.
Benimoykum Annesirintugceuzun ılık suyun içine 2 çay kaşığı karbonat dök gazlı bezle dilini sil eğer biberon kullanıyorsan her kullanımdan sonrA biberon ve süt çıkarıcı temizlik jeli ile dezanfekte et geçer