Metindamla lütfen çevre baskısına kulak tıkayın çünkü sadece baskı yapmayı biliyorlar hepimiz aynı şeyden geçiyoruz geçtik de. Doktorunuza danışmadan vermeyin durduk yere mama kilo alımı iyiyse herhangi bir sıkıntı Yok demektir. İlk üç ay hepimizin çocuğu illa ki gazdan ağladı. Bir de sağma ile meme de ki süt miktarı ölçülmez yanıltır boşuna üzersiniz kendinizi. Bebeğinizin gazı mı var açlık mı var en iyi siz anlarsınız annesi olarak. Kuzenim ile aynı zamanda Doğum yaptık ikimizde baskı yaptılar ilk günden aç bu çocuk mama ver mama ver diye o yenik düştü mama verdiği için sürekli bir müddet sonrA sütü tamamen azaldı sık emzirmediği için ben ise hepsine inat ettim mama vermedim 15. Gün herkesi evine yolladım ben hallederim herseyi diye. Ama tabi o ben kadar şanslı değildi tüm akrabalar aynı binada oturuyordu.uzakta oturuyoruz geçen gün ziyarete gittim sanki hiç baskı yapmamışlar gibi bana da mama ver diye bu sefer tam tersi ona söyleniyorlardı mama verdi hep emzirmedi diye. Dilimin ucuna geldi ulen siz bu Kıza baskı yaptınız ne çabuk unuttunuz diye ama ayda yılda bir görüyorum diye birsey demedim artık çünkü olan olmustu.Yani bu baskılar kendi anneniz de olsa mama da verseniz emzirsenizde bitmeyecek. O yüzden kendi içinizi dinleyin. Mamayı kötülemiyorum kesinlikle anne sütü hiç olmayan ya da az olsaydı zaten mecburen kullanacaktık. Bunu da doktor tavsiyesi ile tabiki. O yüzden kulaklarınızı tıkayın ve bebeğinizi sakin yalnız bir odada emzirmeye devam edin doktor kontrolüne kadar 💕🥰 Uzun yazdım kusura bakmayın 🤗